А1 Македонија

ја трипам или интернетов у последниве неколку месеци им се троши ептен брзо?

порано ќе останеше нешто за А1 сеф, сега секој месец по два пакети по 5GB активирам дополнително + припејд сметка и пак едвај да излезам на крај.

Прегледај го приврзокот 381660

Екипата работи цела недела на ова и никако да го среди.
Screenshot_20230615_123401_Mojot A1.jpg
Автоматски споено мислење:

ја трипам или интернетов у последниве неколку месеци им се троши ептен брзо?

порано ќе останеше нешто за А1 сеф, сега секој месец по два пакети по 5GB активирам дополнително + припејд сметка и пак едвај да излезам на крај.
imas pripejd 100 giga za 299

imas pripejd 100 giga za 299
да, ама ич неам желба да активирам било што од кај нив више.

прва прилика ќе мењам оператор, нема шанси да користам повеќе интернет сега отколку што сум користел пред пола година кај што секој месец ми се пунеше А1 сефов, сега брате пет пати активираш по 299 мкд, а исто користиш.

стрижење народот овде класично.

прва прилика ќе мењам оператор, нема шанси да користам повеќе интернет сега отколку што сум користел пред пола година кај што секој месец ми се пунеше А1 сефов, сега брате пет пати активираш по 299 мкд, а исто користиш.

Провери си во Data Usage (Mobile Data), Instagram маме му ебе на интернетов. Све лоадира унапред.

proveri data usage ko sto ti kazaa, gledanje tiktok i insta (posebno reels i stori) trosi mnogu net

Lycamobile- 30GB + unlimited min & sms za 499 denari/30 dena
Telekabel - 151GB + 200 min za 600 denari mesecno, 10GB i neograniceni razgovori za 500 denari mesecno
Telekom - Promocija 3x poveke internet, 60GB i se neograniceno za 999 denari
Greenmobile -80GB + unlimited min i sms za 830 denari
A1 - pripejd 100GB za 299 den, promocija 50% mesecen paket XL za 249 den/30 dena so se neograniceno (neogranicen internet za socijalnite mrezi i 5GB dopolnitelen internet)
Postpejd: Neograniceno se za 1099 ili 999 so sim

Lycamobile- 30GB + unlimited min & sms za 499 denari/30 dena
Telekabel - 151GB + 200 min za 600 denari mesecno, 10GB i neograniceni razgovori za 500 denari mesecno
Telekom - Promocija 3x poveke internet, 60GB i se neograniceno za 999 denari
Greenmobile -80GB + unlimited min i sms za 830 denari
A1 - pripejd 100GB za 299 den, promocija 50% mesecen paket XL za 249 den/30 dena so se neograniceno (neogranicen internet za socijalnite mrezi i 5GB dopolnitelen internet)
Postpejd: Neograniceno se za 1099 ili 999 so sim
Isto telekabel 160gb i unlimited min za 800 den.
Lajka ti e 1gb na den ogranicen, inaku 22gb ti e za 500 den bez ogranicuvanje

Vecerva prv pat po skoro 3 meseci brzini nad 100mbps,site testovi se do razlicni serveri mejgu koi do Frankfurt ,London ista lokacija istiov telefon pred 3 meseci ovde imase 220~250mbps....otkako ja zacepkaja mrezata padna na 50/60 max itoa samo sabajle koga site spijat....

Attachments

• Screenshot_2023-06-15-23-50-00-333_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2023-06-15-23-50-00-333_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    384,3 KB · Прегледи: 28
Како можам само тарифа да обновам без телефон? Порано и тоа имаше

Како можам само тарифа да обновам без телефон? Порано и тоа имаше
Имаат сим only тарифи што се без договорна обврска тие можеш кога сакаш да ги обновиш,доколку грешам нека ме поправи некој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom