А1 Македонија

Имаат сим only тарифи што се без договорна обврска тие можеш кога сакаш да ги обновиш,доколку грешам нека ме поправи некој

ама не ги гледам на веб никаде

не ми се верува која компликажа треба да одбереш сим, како сим картичка постпејд да порачуваш.Страшно
Screenshot_20230620-061537_Chrome.jpg
Javi se na a1 live shop, kazi im go brojceto i ke ti sredat za koja tarifa sakas.

Dali pripejd paketot od 100 giga moze da se koristi za roaming vo Grcija?

Уште едно прашање од страницава нивна неможам да разберам дали ако земам само А1 Нова СИМ со 20% дали се прави договор на 2 години? Вториот дел кај што збори за актуелна промоција итн итн ако добро го толкувам вели дека би било со договор на 2 години. Порано знам дека правилото беше ако земеш само СИМ без телефон нема договор.

Уште едно прашање од страницава нивна неможам да разберам дали ако земам само А1 Нова СИМ со 20% дали се прави договор на 2 години? Вториот дел кај што збори за актуелна промоција итн итн ако добро го толкувам вели дека би било со договор на 2 години. Порано знам дека правилото беше ако земеш само СИМ без телефон нема договор.
bez dogovor ako e samo Sim

Posle vcerasnite problemi do 23h,snosti denes osetno speedtest e 100/130mbps download i 45~60up.
Isto i na 3g gledam upload +5mbps, do sega na h+ nikogas nad 2mbps retko.....sega sekoj test e okolu 5mbps,znaci nesto se rabotelo....
Автоматски споено мислење:

Posle vcerasnite problemi do 23h,snosti denes osetno speedtest e 100/130mbps download i 45~60up.
Isto i na 3g gledam upload +5mbps, do sega na h+ nikogas nad 2mbps retko.....sega sekoj test e okolu 5mbps,znaci nesto se rabotelo....
Btw, dali nekoj smenil na novive -20% tarifi...??na 1234, vikaat moralo vo salon....

Attachments

• Screenshot_2023-06-22-21-18-25-293_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2023-06-22-21-18-25-293_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    246,3 KB · Прегледи: 16
  • Screenshot_2023-06-22-21-19-45-251_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2023-06-22-21-19-45-251_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    278,9 KB · Прегледи: 16

Btw, dali nekoj smenil na novive -20% tarifi...??na 1234, vikaat moralo vo salon....
Онлајн тарифи се мора преку eShop да се обнови за да се добие попустот

Онлајн тарифи се мора преку eShop да се обнови за да се добие попустот
Veke imam edno brojce nova M i nova xs na+ kombo,na 1234 vikaat mora vo salon, sakam na novaS sim da go smenam..(da pojacame, 60+50,gb+sms)vo sporedba so xs koj go plajkam 449mkd.
Po novo ke bide 539 ili 639mkd, ako prifatat dogovor bez bonus, za sitna razlika 90denari se dobiva mn,povejke

Veke imam edno brojce nova M i nova xs na+ kombo,na 1234 vikaat mora vo salon, sakam na novaS sim da go smenam..(da pojacame, 60+50,gb+sms)vo sporedba so xs koj go plajkam 449mkd.
Po novo ke bide 539 ili 639mkd, ako prifatat dogovor bez bonus, za sitna razlika 90denari se dobiva mn,povejke

дали е со договор на 24м? Мене еднашна 1234 ми викаат ако земеш сим и сакаш 20% имаш договорна обврска а после у салон кога бев ми рекоа нема договор ама мора онлине. Дали некој може да им пише негде да се провери? Сакам и ја дасменам. Сакав на фб да прашам ама од славчо нема спас

Заборавив да спомнам зборам за sim only опциите без телефон

Последно уредено:
дали е со договор на 24м? Мене еднашна 1234 ми викаат ако земеш сим и сакаш 20% имаш договорна обврска а после у салон кога бев ми рекоа нема договор ама мора онлине. Дали некој може да им пише негде да се провери? Сакам и ја дасменам. Сакав на фб да прашам ама од славчо нема спас

Заборавив да спомнам зборам за sim only опциите без телефон
Денес поднесов барање за онлајн обнова сеуште немам промена на тарифата за да ви потврдам дека можи,мене бројчето ( sim only)
ми е поврзано со комбо пакет

Денес поднесов барање за онлајн обнова сеуште немам промена на тарифата за да ви потврдам дека можи,мене бројчето ( sim only)
ми е поврзано со комбо пакет

а некаде ти пиша далите врзува за договор? Ај плис кога ќе има нешто пиши тука сакав и јас да поднесам ама страв ми е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom