Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
VoLte na pripejd nema 101% e sega dali toa e povrzano so 4g poradi pripejdot, samo nekoj sto ima pripejd a1, da ti spodeli infoo, jas mislam deka ima 4g za site, a voLte za postpejd samoДали на припејд има 4G мрежа? Стално интернетот ми е H или H+, на некои места ослабнува сигналот и оди и на E (a други околу мене имаат 4G).
Јас имам 4G на самсунг уред, прво на А5 сега на А20 и на различни места различно ми отвора страни во однос ма брзината. Ако има јака мрежа имам супер брз интернет, ако не е јака во најдобар случај имам минимум 1 ~ 2 mbps што пак е во ред.Дали на припејд има 4G мрежа? Стално интернетот ми е H или H+, на некои места ослабнува сигналот и оди и на E (a други околу мене имаат 4G).
Jas imam g9plus, na lycamobile ima 4g,na a1 ne znam zosto nemas, da ne si so stara sim.? One,vip?Епа јас никогаш не сум имал 4G, телефонот е Moto G9 Plus, во подесувања проверив и све е наместено како што треба, не знам кај е проблемот.
Прегледај го приврзокот 350615
Прегледај го приврзокот 350617
Па не знам точно колку е стара сим картицата, vip стои на неа. Мислиш до тоа може да е?Jas imam g9plus, na lycamobile ima 4g,na a1 ne znam zosto nemas, da ne si so stara sim.? One,vip?
Do toa e moras da otides vo salon da ti ja zamenat so novite kaj so pise A1 i ke imas bez problemПа не знам точно колку е стара сим картицата, vip стои на неа. Мислиш до тоа може да е?
Фала немаше да ми текне на ова, ќе одам во прва приликаDo toa e moras da otides vo salon da ti ja zamenat so novite kaj so pise A1 i ke imas bez problem
Odi smeni si sim...Па не знам точно колку е стара сим картицата, vip стои на неа. Мислиш до тоа може да е?
Vaka e vo momentov na lycamobile, koga moze na mvno, zosto na mno da nemas 4gПа не знам точно колку е стара сим картицата, vip стои на неа. Мислиш до тоа може да е?
Kombo M so 2tv/net/fix i 2mob,imam +5god,za net doma 50/3 nemam prijaveno problem do sega mobilnata 50/50 zavisi kade/kako/koga... ama poznacitelni problemi nemalo...Edno prasanje i iskistva so a1 mk,momentalno sum na telekom vise od 15 god,imam ponuda da se prefrlam na a1,da spodeli nekoj iskustvo so tv.dom internet i mob mreza.fala.
Ako si na optika so se mislis, taka e, iznajmuvaat od telekom optika kade sto nemaat...I mene mi ponudija kombo tarifa,momentalno sum na magenta,vo a1 imam pogolem buzet i realno poeftina smetka,prasav za optika mi rekoa navodno ce si ostanela optikata i kabelot od telekom samo uredite ce gi zamenat.
Ako si na optika so se mislis, taka e, iznajmuvaat od telekom optika kade sto nemaat...