А1 Македонија

И Неотел со нешто слично, случајно или не во ист временски период.

https://neotel.mk/cinesquare/
Буквално гледав Телевизија и ми се појави ова.
Убаво им текнало, само што не го кликнав оти чим пишува нешто во врска со филмови а особено на IPTV, тогаш чао пријатно.
@ts01 ништо чудно и у брзање да го шибнале па после да го досредат.
Ќе проверам утре па ќе пишам.
Знам последно што проверив немаше ни 1 филм на NeoTV.

Ако е како со онаа акција што беше лани со симнување апликација, лошо е што на еден пакет може само еден т. број да добие ваков дополнителен интернет. Тогаш ја симнав апликацијата и регистрирав се што требаше па од другите 2 мобилни не можеше да се активира таков дополнителен интернет.

Ако е како со онаа акција што беше лани со симнување апликација, лошо е што на еден пакет може само еден т. број да добие ваков дополнителен интернет. Тогаш ја симнав апликацијата и регистрирав се што требаше па од другите 2 мобилни не можеше да се активира таков дополнителен интернет.
Епа добро де, еден број/еден корисник може еднаш може да се добие 10gb интернет. Да не сакаш цела година бесплатен интернет?

Епа добро де, еден број/еден корисник може еднаш може да се добие 10gb интернет. Да не сакаш цела година бесплатен интернет?
не мислев на цела година или долготрајно туку што не потенцираат дека се работи за дополнителни гигабајти по пакет, а не по број. Минатата акција дополнителен интернет важеше еднаш за 1 пакет, а не еднаш за 1 број. Гледам за оваа акција сега, нигде не пишува на што се однесува. Слично беше и за претходната.

Викаат платете сметка електронски,а не рачунаат на корисиците што не можат да платат електронски,што немаат картички?
А,за исклучување,први се.

Лапајте супер моделче за багателна цена и понудата не им е лоша.

49abff7445221acfa3e20099fee9cb5c.jpg

Викаат платете сметка електронски,а не рачунаат на корисиците што не можат да платат електронски,што немаат картички?
А,за исклучување,први се.
Ја неам електронска картица за плаќање, а ми ги затворија наплатните пунктови у населба.
Има можност на нивната телефонска линија за контакти (077 1234) да го одложиш плаќањето со едно стискање на копче. Два пути до сеа го напраив тоа, не ми исклучиле.

По лопови нема да се родат, А1 пред извесно време за при пејд корисниците за неделен пакет интернет наплаќаше 99 ден а сега за истиот пакет наплаќаат 119 ден се работи за пакет од 2ГБ НЕТ!

За 20 ден да се плачело.

Не е 24/7 полициски час и може да идете да си платите каде што е отворено. Тоа електронски сигурно им е препорака за оние што имаат картици да не прават гужви во салоните кога може од дома.

не им работи ова у Ѓорче како ја да им платам? Ват да фак??? Може ли аек да превземе нешто у врска со ова?

Малку поспецифични прашања, не можев на сајтот да прочитам информација. Ми рекоа дека најрано 3 месеци пред истекување може да се продолжи договорот. Е сега тој новиот договор:

1) се продолжува од денот на промена за 2 години или од денот на истекот на стариот договор за 2 години?
2) бидејќи моментално плаќам тарифа од 1400 (во која има 50 интернационални мин, од кои немам потреба моментално) и сакам да се префрлам на поефтина од 800, дали оваа разлика од +600 ќе ми ја рачунаат до крај на истекот на постоечкиот договор или веднаш се смета новата пропорционално од денот на продолжување до 25ти месецот (кај мене до тогаш рачунаат, не знам дали е кај сите така)? Тогаш доплатив за телефон (нз колку точно) поефтино ко субвенција за договорот, но не плаќам месечни рати, значи сѐ што плаќам е тарифата + евентуални екстра трошоци за паркинг и слично.

Малку поспецифични прашања, не можев на сајтот да прочитам информација. Ми рекоа дека најрано 3 месеци пред истекување може да се продолжи договорот. Е сега тој новиот договор:

1) се продолжува од денот на промена за 2 години или од денот на истекот на стариот договор за 2 години?
2) бидејќи моментално плаќам тарифа од 1400 (во која има 50 интернационални мин, од кои немам потреба моментално) и сакам да се префрлам на поефтина од 800, дали оваа разлика од +600 ќе ми ја рачунаат до крај на истекот на постоечкиот договор или веднаш се смета новата пропорционално од денот на продолжување до 25ти месецот (кај мене до тогаш рачунаат, не знам дали е кај сите така)? Тогаш доплатив за телефон (нз колку точно) поефтино ко субвенција за договорот, но не плаќам месечни рати, значи сѐ што плаќам е тарифата + евентуални екстра трошоци за паркинг и слично.
За првотот не сум сигурен, но мислам дека ќе се рачуна од денот на истекот на стариот, но ќе мора да препрашаш.
А за второто, ќе се пресмета за до денот на смена на тарифата едно, а а остатокот до крајот на месецот за новата. Односно ќе имаш на пример Vip Mobile L од 1 до 16ти и новата тарифа A1 Neo M од 16-7 до 31... Карикирано така би требало да изгледа со промената на тарифата. Е сега не знам дали ќе ти дадат да идеш на помала тарифа пред да ти истече договорот.
Најубаво е да си прашаш телефонски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom