А1 Македонија

Здраво
Скоро се префрлив на мрежата а1 и многу често кога ми ѕвонат покажува дека сум зафатен, а на телефонот не покажува пропуштен повик, ни пак порака ми стасува за пропуштен повик. Дали сте имале ваков проблеми. Користам ајфон 10 па не би требало проблемот да е во телефонот. Може да се случе 3-4 пати едно по друго да ми ѕвонат од исти број и да ме покажува како зафатен.

Здраво
Скоро се префрлив на мрежата а1 и многу често кога ми ѕвонат покажува дека сум зафатен, а на телефонот не покажува пропуштен повик, ни пак порака ми стасува за пропуштен повик. Дали сте имале ваков проблеми. Користам ајфон 10 па не би требало проблемот да е во телефонот. Може да се случе 3-4 пати едно по друго да ми ѕвонат од исти број и да ме покажува како зафатен.
Ne te svativ bas> ali najprvo zvoni 1234,prijavigo slucajot. portiran tie brojot.. ??

Не, бројот е нов
Za pocetok iskluci sekretarka ..ako imas a i ako nemas vnesi ##002# i stiskas kako da vrtis na ova....
potoa odi vo call setings proveri call waiting dali ti e Off ako e off smenigo vo On..i probaj ...kaj mene porano koga ova bese na off pravese taka brojot zafaten....go vkluciv toa i se resi problemot..(vtora linija).ako moze problem dase rece...ako ne 077 1234

Дечки имам а1 припејд џабест со 079 префиксот го префрлив уште 2016 вчера ме бараа од а1 да се префрлам на A1 Neo M
A1 Net Sef
до 50GB
15GB национален интернет
Неограничени
минути и SMS
за 499 денари на без договорена обрска без апарат исплатливо ли е и какво искуство имате во врска со а1 постпејд ?

Дечки имам а1 припејд џабест со 079 префиксот го префрлив уште 2016 вчера ме бараа од а1 да се префрлам на A1 Neo M
A1 Net Sef
до 50GB
15GB национален интернет
Неограничени
минути и SMS
за 499 денари на без договорена обрска без апарат исплатливо ли е и какво искуство имате во врска со а1 постпејд ?
Za cenata dobivas najmnogu na lyca tie istiot paket so 5gb,na telekabel tie so10gb bez sms poraki,na telekom e veke druga pesna....no i dobro e so nemas dogovor!

A1 Net Sef
до 50GB
15GB национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Би прифатил, не ти е лоша понудата. Истата регуларно е 650 денари ако не грешам.

Само кај мене ли е катастрофа интернетот,или општ поим е ова за вип.
И тоа неколку месеци уназад.
Kaj mene e ok..eve eden test od Lte i nekolku od doma

Attachments

• Screenshot_20200504_024835_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_20200504_024835_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    310,2 KB · Прегледи: 26
  • Screenshot_20200504_024854_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_20200504_024854_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    351 KB · Прегледи: 26
A1 Net Sef
до 50GB
15GB национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Повиците се неограничени или се "неограничени со политика за фер користење, односно 2000 минути" ?

Јас моментално користам стар пакет уште од One за 400 денари со навистина неограничени разговори и со договор на неопределено , но со 1 гига интернет и смс пораките се по 6 денари.

Доколку разговорите се неограничени, размислувам да се префрлам и јас на понудава поради интернетот.

.
8e149d12706b286f994d0d7cef8f8ea5.jpg

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

A1 Net Sef
до 50GB
15GB национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Изгледа дека имаш голема среќа, јас користам без договор од 2013 и сега се јавив, ми велат дека немаат таква понуда.

Изгледа дека имаш голема среќа, јас користам без договор од 2013 и сега се јавив, ми велат дека немаат таква понуда.
Takvite ponudi gi nema vo komercijala,tie se ponudi po telefon od agenti se so cel da gi doprefrlat site broevi od eks cosmofon i one od pripejd na post i im nudat se i sesto samo da se plajka minimum 500mkd mesecno,toa im e celta da se vrzes 2god, i da plajakas nekoj minimm od 500>pa nagoree zavisi sto ke prifatis ali za 500 odlicna e ponudata spored segasnava situacija najpovolna,podobra i od Telekabel>povejke internet +sms
Vakov povlasten paketi jas imam komboM(50/3mbps,2resiveri za TV/fiksen neogranicen) za cena od 650denari+2mob linii X 540den,so 15gb unnlimit call&sms seto mie 1730den, inaku sega gledam sega samo kombo neoM e 1200mkd. ne sum lud da menuvam> + na 21m obnovuvam dogovor i imam budzet 12000mkd, pa izleguva i soliden telefon minatiot pat huawei nova smart posledno honor10lite bez doplata i 2ta,
Koga nekoj ke mi ponudi slicna cena i uslugi ke razmislam ,no ne veruvam deka kse prefrlam(bar ne za sega/mozam samo na optika dase prefrlam) bidejki sum zadovolen vo globala od site uslugi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom