А1 Македонија

како сте задоволни од 4г интернетот, особено во Битола? Колку е просек download/upload и дали има низ цел град? бев порано на вип, задоволен бев од мрежата за споредба од другите, ама си лижам на плукнатото, пак сакам да се вратам, ради шо имат подобра понуда од ОНЕ.

Да прашам и тука..Сакам да вртам во Бугарија,го пишувам позвниот +359 и го пишувам бројот и 1-2 секунди ништо,и после повикот сам се прекинува,т.е не ни почнува да врти..Зошто е тоа така,како да завртам да го ебам..

како сте задоволни од 4г интернетот, особено во Битола? Колку е просек download/upload и дали има низ цел град? бев порано на вип, задоволен бев од мрежата за споредба од другите, ама си лижам на плукнатото, пак сакам да се вратам, ради шо имат подобра понуда од ОНЕ.
Мрежата генерално низ Македонија им е супер е сега ако се качиш на планина некоја ма ебем место послаб е инаку 4г мене ми фаќа скоро секаде 90%...

Абе идам у визбегово(плацот на интегра)а од вип ми стига порака пријатен престој во косово
Истото се случува и на Водно, не е само од вип така туку и на оne, тоа е мислам дека ако тие мобилниот наместен под автоматска мрежа.

Ако ти е договорот на 2 години, мора да поминат тие 2 години па да го продолжиш и земеш нов телфон ?
Прашувам бидејќи на т-мобиле можеш 6 месеци порано пред да истечи договорот па дали и тука е исто.

Ако ти е договорот на 2 години, мора да поминат тие 2 години па да го продолжиш и земеш нов телфон ?
Прашувам бидејќи на т-мобиле можеш 6 месеци порано пред да истечи договорот па дали и тука е исто.
Tuka e na 3meseci mislam

Подалеку од овие Вип... Автоматски ми го продолжиле договорот плус еден месец без да ме известат дека ми е истечен... Се јавив денес поднесов жалба пошто по закон мора пред да истече договорот корисникот да биде известен дека ќе му биде продолжен договорот... И по тоа следуваше дека на 1 ви ме барале еднаш ама не сум кревал... Срамота!!!

Да прашам и тука..Сакам да вртам во Бугарија,го пишувам позвниот +359 и го пишувам бројот и 1-2 секунди ништо,и после повикот сам се прекинува,т.е не ни почнува да врти..Зошто е тоа така,како да завртам да го ебам..
Проба само со +35 и бројот

Sent from my A1-840 using Tapatalk

Подалеку од овие Вип... Автоматски ми го продолжиле договорот плус еден месец без да ме известат дека ми е истечен... Се јавив денес поднесов жалба пошто по закон мора пред да истече договорот корисникот да биде известен дека ќе му биде продолжен договорот... И по тоа следуваше дека на 1 ви ме барале еднаш ама не сум кревал... Срамота!!!
Дoгoвoрoт дa се прoдoлжи aвтoмaтски не е мoжнo, се знaе дo кoј дaтум ти е и тoчкa. Види кoј ти е дaтумoт нa дoкументите oд пред две гoдини.

03.10.2013, договорот го продолжуваат цело време на +1 месец додека не отидеш да го откажеш лично и дирекно во мобилара во вип... Ама има еден проблем, се тоа е во ред, ама треба да те известат преку СМС порака и исто така со последната сметка... А, не да ме прават будала од кога им се јавив сеа да ми викаат ми ѕвонеле еднаш на 1.10 ама не сум кренал... Сепак постои АЕК, не е проблемот 250 денари плус е еве пола месец ама финтата е што пробуваат да ме праат будала... Така на одмор бев летово во Хрватска, и ми стига 1 700 сметка сум имал еден повик таму ми кажуваат кон бројот на мајка ми и ги отерав во три лепе пиче материне пошто имав ви фи и си разговарав дома преку вибер и им кажав дека не ја плаќам сметката туку дека ќе идам во АЕК и ми рекоа да чекам прво приговор да пуштат па после еден ден демек приговорот е прифатен не знам што... Лопови!

Дoгoвoрoт дa се прoдoлжи aвтoмaтски не е мoжнo, се знaе дo кoј дaтум ти е и тoчкa. Види кoј ти е дaтумoт нa дoкументите oд пред две гoдини.
има во договорите ако не пријавиш раскин порано или продолжување автоматски ти се продолжува зависно шо договор си потпишал...........кај овај е еден месец,можи да потпишиш дека доколку не го раскиниш или продолжиш автоматски ти се продолжува и на две години - читајте секогаш што потпишувате а не да се радувате само на новиот андроид..........

Кој закон?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom