А1 Македонија

За тарифа од 999 ден имаш само 2 гб нет ? цццццц
Јас на ОНЕ за 399 (-100 за лојалност) имам 3 гб нет и неограничено кон сите мрежи. Кога излезе пакетот земав 5 броја за секој случај па дадов на жена, деца, мајка. ..
До сега најдобра понуда на пазарот.
До сега не сум имал проблем со нив.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Лошо за овие ОНЕ е тоа што по надминување на тие 3гб интернет се наплаќа 6.9 ден за 1мб. Некој што симнува филмови на мобилен има да го средат убаво. :icon_lol:
Јас 100мб ги трошам за 1 саат, е тие 3000мб ќе ми се за 30 часа. :D

Лошо за овие ОНЕ е тоа што по надминување на тие 3гб интернет се наплаќа 6.9 ден за 1мб. Некој што симнува филмови на мобилен има да го средат убаво. :icon_lol:
Јас 100мб ги трошам за 1 саат, е тие 3000мб ќе ми се за 30 часа. :D
Ако си хеви корисник на мобилен интернет имаш опција за +300 ден да доземеш пакет од +10гб.
Во мојот случај за 600 ден би имал неограничени разговори кон сите мрежи +13 гб интернет.
Јас сум навистина задоволен.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Каква е таа понуда за 666 денари со 6 гига интернет, знае некој?

Каква е таа понуда за 666 денари со 6 гига интернет, знае некој?

Неограничени разговори кон сите мобилни и фиксни мрежи, неограничени смс пораки, 6 гига интернет кој после надминување, само се намалува брзината, иако истата не надминува 1.5 Mbps во ниту еден даден момент. :)

Неограничени разговори кон сите мобилни и фиксни мрежи, неограничени смс пораки, 6 гига интернет кој после надминување, само се намалува брзината, иако истата не надминува 1.5 Mbps во ниту еден даден момент. :)

Има некаде линк од таа понуда пошто гледам никаде не пишува за неа. За кој важи таа понуда?

Беше промотивна на вип изминатиов период, изгледа веќе завршила. Инаку таа е истата што ја нарекуваат Vip Free+ L. Инаку ја користам моментално. :)

Уште може да се земе таа понуда со 6ГБ интернет, само незнам дали важни за нови корисници, или е само за тие што сакаат да продолжат договор.

Негде Септември ми завршува договорот е сега знам дека три месеци претходно може да се продолжи договорот. Тоа значи дека сега можам да земам телефон некој или ќе морам да чекам во септември.Исто така бидејќи гледам никаква понуда на телефони во моментов, што предлагате да чекам до Септември дали ќе искочи некоја подобра понуда и нови телефони?

Другар јас така од Нова година ги чекам. 4 години сум на вип и сега ми завршува договорот и ќе бегам. Тарифите им се катастрофа во споредба со другите, а цените на мобилните се и бетер. Нема никаков попуст што 4 години редовно им плаќам сметки, исто како нов те третираат. Не може така.

има некој што е вработен во вип тука? ако може во ПП да ме исконтактира

Ja ti kazuvam posto cicko mi i ja zemavme telefoni ja od vip on od One ista marka Vodafone Smart II pred edno 2-2.5 god i uste istite gi koristimo :) u momentov go koristim mobov :)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

дали има да си активираш интернет на телефонот но само за 1 или 2 недели а не за цел месец
пошто гледам на страната на вип има само за 1 месец и е 250 денари, дали може за 1 или 2 недели

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom