А1 Македонија

koja pripejd tarifa mi e najuba voglavno za internet?
Вчера ми стигна смс за интернет пакет со 500мб за 7 дена , цена 39 ден.СМС со текст START на 144203, солидно е ако е вака.(y)Пробај па кажи со која брзина вози и дали е стабилен.

Вчера ми стигна смс за интернет пакет со 500мб за 7 дена , цена 39 ден.СМС со текст START на 144203, солидно е ако е вака.(y)Пробај па кажи со која брзина вози и дали е стабилен.

Ова само за тебе или за сите во вип важи?

Ова само за тебе или за сите во вип важи?
Сигурно за сите важи, што па мене да ме одберат, не пишуваше во пораката дека е понуда што важи 2 дена со надополнување, дрн дрн ако ме разбираш.Само немам потреба да го активирам на службениот тел ми, а приватниот на ОНЕ и имам доволно.
Затоа реков проверете па ако е квалитетен пишете да знам може ќе се најде.:)
Еве има и на страната кај нив http://www.vip.mk/233

Вчера ми стигна смс за интернет пакет со 500мб за 7 дена , цена 39 ден.СМС со текст START на 144203

cekaj sega mene ne mi e jasno ako sum na post pejd od mesecnata pretplata ke mi zemat 39 denari za 7 dena internet ? i toa ke bide samo eden mesec neli ne i vo ostanatite meseci od dogovorot ?

Вчера ми стигна смс за интернет пакет со 500мб за 7 дена , цена 39 ден.СМС со текст START на 144203

cekaj sega mene ne mi e jasno ako sum na post pejd od mesecnata pretplata ke mi zemat 39 denari za 7 dena internet ? i toa ke bide samo eden mesec neli ne i vo ostanatite meseci od dogovorot ?
Понудата важи за сите нови и постојни Vip Припејд корисници со регистриран активен припејд број.

Понудата важи за сите нови и постојни Vip Припејд корисници со регистриран активен припејд број.
Aha a nie sto sme na postpejd i sto imame samo 100 mb internet mesecno i sto nie potrosen za 3 dena kako mozeme da si prodolzime da imame internet posto koga ke go potrosime nemoze da navlezeme vo minus ... ?

Aha a nie sto sme na postpejd i sto imame samo 100 mb internet mesecno i sto nie potrosen za 3 dena kako mozeme da si prodolzime da imame internet posto koga ke go potrosime nemoze da navlezeme vo minus ... ?
Неможе никако. Тоа требало да мислиш кога си потпишувал договор, тоа е наведено во договорот.
* да не дојде само до забуна, и ја сум на постпејд на вип.
И како го трошите интернетот бе ?!?!
еве 20-ти е, ја ~40мб имам потрошено. Секогаш кога сум надвор од дома ми е укључено 3Г и го користам за фејсбук, вибер и ватс ап.

a kako si proveruvas kolku imas potroseno i uste kolku ti ostanuvaat ?

Неможе никако. Тоа требало да мислиш кога си потпишувал договор, тоа е наведено во договорот.
еве 20-ти е, ја ~40мб имам потрошено. Секогаш кога сум надвор од дома ми е укључено 3Г и го користам за фејсбук, вибер и ватс ап.

Си има и пост пејд дополнителни пакети без разлика на кој тарифен модел е договорот потпишан. Немојте вакви дезинформации. :-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

A druze kako si proveruvas uste kolku imas preostanato od internetot ili kolku imas potroseno ?

Си има и пост пејд дополнителни пакети без разлика на кој тарифен модел е договорот потпишан. Немојте вакви дезинформации. :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Всушност во право си. ама тоа што тој го кажува, порака на бр. 144 203 е за при пејд. Мислам дека за постпејд се други броеви. Кога ќе стигнеш до 90% искористеност на интернет ти стига порака за тоа и пишува на кој број можеш да го продолжиш интернетот..
A druze kako si proveruvas uste kolku imas preostanato od internetot ili kolku imas potroseno ?
1. Каунтер на самиот телефон
2. вип онлајн сметка

Всушност во право си. ама тоа што тој го кажува, порака на бр. 144 203 е за при пејд. Мислам дека за постпејд се други броеви. Кога ќе стигнеш до 90% искористеност на интернет ти стига порака за тоа и пишува на кој број можеш да го продолжиш интернетот..

1. Каунтер на самиот телефон
2. вип онлајн сметка

A kako toa ?

Во случај да не си трол, еве ти линк http://www.vip.mk/ebill
Во случај да си трол, свака част.
Во случај пак да не разбереш - јави се на 1234, таму има љубезни тетки и чички што ќе ти објаснат се' што те интересира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom