А1 Македонија

Сеуште не може и не ми е јасно зошто

Знаеш дека телефонот ке ти биде заклучен само на нивната мрежа нели?
Иначе за ова не знам да ти кажам точно но побитно е да прашаш во АЕК за новите 4G фреквенции кои ке бидат бидејки сите наши оператори имаат лиценци и таму од декември ваљда треба да има 4G и кај нас(под услов нели и телефонот да продржува 4G). Тоа ти е побитно!

Ќе си го отклучам јас телефончето, тоа ми е најмал проблем :). Тоа со фрекфенциите неможам да најдам вип на кој работат.

Нема уште некоја најава од Вип за роденденска пост пејд понуда?.. обично ова време објавуваат пошто септември им е роденденот...

Кога му е роденден, пошо денојве планирав да одам во вип да продолжам ама ако имат некој попусти (би требало да има) ќе почекам уште недела-две.

• Ми се допаѓа
Reactions: DB.
Кога му е роденден, пошо денојве планирав да одам во вип да продолжам ама ако имат некој попусти (би требало да има) ќе почекам уште недела-две.

Септември. Лани имаше роденденска прилично поволна ама имаа јубилеј пет години постоење. Годинава не очекувам нешто посебно ама бар да извадат нови нешто поповолни услови.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Mene mi stigna poraka deka me prefrlaat na izvrsitel...mozno e za 1000 i kusur izvrsitel da angaziraat?:(
Најверојатно е озбилна работата и стварно префрлаат на извршител, знам другарче пред месец дена беше целиот у паника и едвај најде за да ја плати сметката инаку ќе му дојдеа дома и ќе му направеа проблеми.

Не чекај да дознаеш, луди се тие па само ќе те избрукаат за сметка од 1000рче.

Најверојатно е озбилна работата и стварно префрлаат на извршител, знам другарче пред месец дена беше целиот у паника и едвај најде за да ја плати сметката инаку ќе му дојдеа дома и ќе му направеа проблеми.

Не чекај да дознаеш, луди се тие па само ќе те избрукаат за сметка од 1000рче.

Nesto soprugot go fati nekoj inaet :( :facepalm:

Nesto soprugot go fati nekoj inaet :( :facepalm:

Батали инает, платете ја сметката зашто идат на извршител и не се замара после. Нема да ти дојде дома, ама ќе ви ги земат од трансакциска. Ако го фатило инает нека се обиде да реши на друг начин. Жалба, АЕР, приговор, инспекција. Извршител генерално ти е некаде околу 6-7.000 денари како што спомнаа погоре.

Му пишав на фејсбук на ВИП дали ќе има Септември некоја роденденска понуда и ми вратија "ВИП секогаш ги изненадува своите корисници". Така да можно е да има некоја понуда

Му пишав на фејсбук на ВИП дали ќе има Септември некоја роденденска понуда и ми вратија "ВИП секогаш ги изненадува своите корисници". Така да можно е да има некоја понуда

Одговор на секое прашање им е тоа. Ништо ново.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom