Ниедна од вип. Во оне ја имаш таа опција за 2гб за 149 ден. Тоа ти е најдобрата понуда за интернет преку мобилен.
a nemam vo vip nikakva tarifa za internet ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ниедна од вип. Во оне ја имаш таа опција за 2гб за 149 ден. Тоа ти е најдобрата понуда за интернет преку мобилен.
a nemam vo vip nikakva tarifa za internet ?
Вчера ми стигна смс за интернет пакет со 500мб за 7 дена , цена 39 ден.СМС со текст START на 144203, солидно е ако е вака.koja pripejd tarifa mi e najuba voglavno za internet?
Вчера ми стигна смс за интернет пакет со 500мб за 7 дена , цена 39 ден.СМС со текст START на 144203, солидно е ако е вака.Пробај па кажи со која брзина вози и дали е стабилен.
Сигурно за сите важи, што па мене да ме одберат, не пишуваше во пораката дека е понуда што важи 2 дена со надополнување, дрн дрн ако ме разбираш.Само немам потреба да го активирам на службениот тел ми, а приватниот на ОНЕ и имам доволно.Ова само за тебе или за сите во вип важи?
Понудата важи за сите нови и постојни Vip Припејд корисници со регистриран активен припејд број.Вчера ми стигна смс за интернет пакет со 500мб за 7 дена , цена 39 ден.СМС со текст START на 144203
cekaj sega mene ne mi e jasno ako sum na post pejd od mesecnata pretplata ke mi zemat 39 denari za 7 dena internet ? i toa ke bide samo eden mesec neli ne i vo ostanatite meseci od dogovorot ?
Aha a nie sto sme na postpejd i sto imame samo 100 mb internet mesecno i sto nie potrosen za 3 dena kako mozeme da si prodolzime da imame internet posto koga ke go potrosime nemoze da navlezeme vo minus ... ?Понудата важи за сите нови и постојни Vip Припејд корисници со регистриран активен припејд број.
Неможе никако. Тоа требало да мислиш кога си потпишувал договор, тоа е наведено во договорот.Aha a nie sto sme na postpejd i sto imame samo 100 mb internet mesecno i sto nie potrosen za 3 dena kako mozeme da si prodolzime da imame internet posto koga ke go potrosime nemoze da navlezeme vo minus ... ?
Неможе никако. Тоа требало да мислиш кога си потпишувал договор, тоа е наведено во договорот.
* да не дојде само до забуна, и ја сум на постпејд на вип.
И како го трошите интернетот бе ?!?!
еве 20-ти е, ја ~40мб имам потрошено. Секогаш кога сум надвор од дома ми е укључено 3Г и го користам за фејсбук, вибер и ватс ап.
Неможе никако. Тоа требало да мислиш кога си потпишувал договор, тоа е наведено во договорот.
* да не дојде само до забуна, и ја сум на постпејд на вип.
И како го трошите интернетот бе ?!?!
еве 20-ти е, ја ~40мб имам потрошено. Секогаш кога сум надвор од дома ми е укључено 3Г и го користам за фејсбук, вибер и ватс ап.
Всушност во право си. ама тоа што тој го кажува, порака на бр. 144 203 е за при пејд. Мислам дека за постпејд се други броеви. Кога ќе стигнеш до 90% искористеност на интернет ти стига порака за тоа и пишува на кој број можеш да го продолжиш интернетот..Си има и пост пејд дополнителни пакети без разлика на кој тарифен модел е договорот потпишан. Немојте вакви дезинформации.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
1. Каунтер на самиот телефонA druze kako si proveruvas uste kolku imas preostanato od internetot ili kolku imas potroseno ?
Всушност во право си. ама тоа што тој го кажува, порака на бр. 144 203 е за при пејд. Мислам дека за постпејд се други броеви. Кога ќе стигнеш до 90% искористеност на интернет ти стига порака за тоа и пишува на кој број можеш да го продолжиш интернетот..
1. Каунтер на самиот телефон
2. вип онлајн сметка
A kako toa ?