А1 Македонија

2771178325.png

Ебате интернетот скапан

Ебате интернетот скапан

Слаб е интернетот дефинивно. Можеме да се собереме колку можеме повеќе народ и да притискаме. Да праќаме мејлови, тие што имаат фејсбук да пуштаат на ФБ, на твитер, каде стигнеме. Ама масовно. Вака делува колку да се рече дека има интернет, за никаде е. Скоро сакав да стримам радио додека возев точак, сецка... Кога радио не може да стрима, подкасти не полни како што треба, не го бива.

Слаб е интернетот дефинивно. Можеме да се собереме колку можеме повеќе народ и да притискаме. Да праќаме мејлови, тие што имаат фејсбук да пуштаат на ФБ, на твитер, каде стигнеме. Ама масовно. Вака делува колку да се рече дека има интернет, за никаде е. Скоро сакав да стримам радио додека возев точак, сецка... Кога радио не може да стрима, подкасти не полни како што треба, не го бива.

ajde prifakjam sto e spor ama koga pagja non stop me vadi od takt, znaci nikakva stabilnost nema u edna sekunda si na 3g posle odma na edge mi ide da gi zapalam toa koga se slucuva.

Ја користи некој услугата за скриените броеви да не се веќе скриени? Да ти стига бројот кога ти ѕвони некој? Колкава е цената?

Ја користи некој услугата за скриените броеви да не се веќе скриени? Да ти стига бројот кога ти ѕвони некој? Колкава е цената?

Па сигурно ќе ти излагаат сите броеви што ти вртат, освен полиција и такви броеви.
Претплатата е месечна околку 200 или 250 денари.

Дечаци да прашам нешто.
Се работи за повик од фиксен телефон (Близу) на мобилен (Вип).
Разговорот се одвива едно триесетина секунди. После тоа мобилниов исклучува, а фиксниов не.
После саат време гледаме на фиксниов дека тајмерот тече, саат и десет минути.

И нормално се уплашивме дан стигне астрономска сметка.
Знае некој, ама точно ве молам?

Дечаци да прашам нешто.
Разговорот се одвива едно триесетина секунди. После тоа мобилниов исклучува, а фиксниов не.

Мислам дека нема да се наплати, ама како и да е твоја е грешката, фиксен знаеш дека не функционира како мобилен, т.е. еден ако спушти и кај другиот се спушта.

Дали во ВИП може да дознаам информации за некој број? Опција како што има во Т-Mobile со јавување на 1188 и ти даваат информација.

Дали во ВИП може да дознаам информации за некој број? Опција како што има во Т-Mobile со јавување на 1188 и ти даваат информација.
Тоа не е опција на Т-мобиле туку опција на АЕК-Македонија. Од секој оператор можеш да вртиш на тој број и да добиеш информации за телефонски броеви.

Дечаци да прашам нешто.

Ако мобилниот исклучил врската е прекината и не куцаат импулси.

Патем, техничката служба на вип е срање кроз густо грање, извинете ми на израз. Имав вип идентификатор, го деактивирав и сега не ми покажува ниеден број што ме повикува. Прво тетката од контакт центар ме убедуваше дека јас така сум го наместила телефонот (побогу, жено, кој телефон има опција да не ти прикажува кој те повикува?!), па после рече дека ќе поднесела до техничка служба и ќе ми се јават. Недела дена помина - ги нема. Имале право да тупат до 15 работни дена. Во меѓувреме што ми треба мене телефонот да ми е функционален нема везе, битно они "работат на случајот".

здраво, како да вклучам интернет на Blackberry Z10 не знаат ни од вип да ми кажат, се е наместено несака да се конектира ?

koja pripejd tarifa mi e najuba voglavno za internet?

Ниедна од вип. Во оне ја имаш таа опција за 2гб за 149 ден. Тоа ти е најдобрата понуда за интернет преку мобилен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom