Дечки дали некој ја имате уклучено СРА*Е тарифата
1 ден./мин. кон сите мрежи и бесплатен 3G интернет, со Vip Припејд
Ме интересира дали само мене ми се "случило". Значи праќам порака на бројот што е наведен и ми се одземаат 100 денари кредит наместо 99 денари како што е напишано, па си викам ок нема врска 1 денар ни побогат ни посиромав, но после 20 минутно користење на нивниот "3G" интернет ми стигнува порака дека на мојата сметка имам преостанато 0.00 денари кредит па да пратам за СОС иако после активацијата ми преостана уште 33,53 денари значи ми го зедоја и тој малце кредит што ми преостана па со нервоза продолжив да "Сурфам-2 мин да направи Update на FB лол" и после уште 15-20 мин сурфање го снема интернетот ни трага ни глас па сега неможам да разберам што е проблемот што не го ни уклучува па се прашувам дали е проблемот во тоа што БЕСПЛАТНИОТ интернет од вип во суштина НЕ Е БЕСПЛАТЕН. И да напоменам на вип страната пишува Доколку надминеш 500 MB сообраќај, продолжуваш да сурфаш бесплатно, но со намалена брзина до истекот на 7 дена. Зарем мене ми поминаа тие 7 дена бесплатен интернет во еден ден???