А1 Македонија

Таман ќе ги пофали човек, пак по старо. Го донесоа првиот Huawei телефон http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/huawei/595049/y210#ad-image-0 што реално чини 70 евра (види гугл) а кај нас го ценат на 9-10 000 денари :/ Згора на тоа се работи за entry level smartphone. Истотака, Нексус 4 го донесоа во АМЦ и чини 23 000 ден,ни договор да потпишуваш ни к*рци, ни палци. Некој спомна бенефиции за долгогодишен пост пејд корисници ...

зошто не можам да пратам порака на бројот шо е за активирање интернет од 100 мб за цела недела :mad:

Ејј кое време дојде LG Optimus L3 да го даваат за 0 ден со Vip Free + М+ тарифата и Galaxy Chat со Vip Free + L+. :pos:

Има некој информација за Zte blade 3,дали го има во Вип да се земе,нон стоп прашувам во салоните во Кичево и никако да го донесат.

Има некој информација за Zte blade 3,дали го има во Вип да се земе,нон стоп прашувам во салоните во Кичево и никако да го донесат.

Ќе го донесат наредниот ден откако ќе си купиш друг телефон.

Информација од Марфи. :)

Може ли невработено лице да склучи постпејд договор ?
Ако да, кои се потребните документи ?
Може, само твојата адреса на твојата л карта да е иста со сметка од струја платена од прошли месец на истата таа адреса

зошто не можам да пратам порака на бројот шо е за активирање интернет од 100 мб за цела недела :mad:
toa prativ ,mi dojde poraka nedelniot paket e aktiviran imash 100 mb ,bla bla
i sea ne mozham da vlezam na net. sho treba da podnesam u settings ? prv pat mi se slucuva toa a do sea imam aktivirano 5-6 pati a mozh i poveke :mad:

Ае некој нека ми каже дали овој телефон http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/vip/505/droid-xl#ad-image-0http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/vip/505/droid-xl#ad-image-0 има wi-fi , гледам дека пишува дека има ама другарка го има истиов и вика дека немало ( или пак она е смотана ) .

Прво другарка ти е смотана :) Телефонот има wi-fi.Второ никако немој да го зимаш телефонот.Ке сакаш да го скршиш после еден ден користење.Чим сакаш wi-fi значи сакаш да сурфаш на нет.Овој телефон поради недостаток на рам меморија ке ти кочи ненормално.Така да бегај од телефонот не го бива :)

Малце глупо прашањево, ама шо ги знам, можда не стигнале до таму.

Имаат овие микро-сим картици?

Прво другарка ти е смотана :) Телефонот има wi-fi.Второ никако немој да го зимаш телефонот.Ке сакаш да го скршиш после еден ден користење.Чим сакаш wi-fi значи сакаш да сурфаш на нет.Овој телефон поради недостаток на рам меморија ке ти кочи ненормално.Така да бегај од телефонот не го бива :)

Абе не е за мене ( мене поише ми беше за другаркава неможам да се објаснам ) фала ти на одговорот :)

сакам да прашам ако направам договор на 24 месеци на вип со телефонда земам со 600 денари месечно и ако идам во страснтво колку ке може да користам интернет да вртам без да ги поминам тие 600

сакам да прашам ако направам договор на 24 месеци на вип со телефонда земам со 600 денари месечно и ако идам во страснтво колку ке може да користам интернет да вртам без да ги поминам тие 600

Колку што ме држи мозоков мислам дека кажаа дека после надминувањето на пакетот само брзината ти се намалува ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom