А1 Македонија

Хахахаха смешки се ВИП...Телефонот (ZTE Blade III)беше 3500ден па после 2500ден па после 6500ден па сега им текна само за првите 2000 купувачи за 0 денари.Не би ми било чудно уште денес да речат готово нема веќе телефони може да земете некој друг само направете договор :)

197661_10151450005539541_1596890092_n.jpg

Хахахаха смешки се ВИП...Телефонот (ZTE Blade III)беше 3500ден па после 2500ден па после 6500ден па сега им текна само за првите 2000 купувачи за 0 денари.Не би ми било чудно уште денес да речат готово нема веќе телефони може да земете некој друг само направете договор :)

197661_10151450005539541_1596890092_n.jpg

Јас успеав да бидам во првите 2000 и го земав телефончево, многу е добро. Правев муабет со еден од вработените ми кажа дека имало големи рекации околу овие варијации на цените па затоа ја направиле оваа промоција.
Само што незнам до вечер дали и ќе има, вработените што беа таму ставаа по 4-5 во некои посебни фиоки и ги заклучуваа (најверојатно за нивни луѓе).

Јас успеав да бидам во првите 2000 и го земав телефончево, многу е добро. Правев муабет со еден од вработените ми кажа дека имало големи рекации околу овие варијации на цените па затоа ја направиле оваа промоција.
Само што незнам до вечер дали и ќе има, вработените што беа таму ставаа по 4-5 во некои посебни фиоки и ги заклучуваа (најверојатно за нивни луѓе).

Не е само за нивни луѓе работата со фиоките.Пример јас кога го земав телефонот бев во City Mall али таму имаше само црн немаше бел а јас сакав бела варијанта и она се јави на колешка и во Веро и кажа да стави еден на страна за мене.Тоа со пријатели роднини е плус :) Навистина доста добра понуда зборам за Blade III за без пари телефончето со тарифа која се на се би чинела скоро 500ден месечно.

Фино телефонче за цената е ова Блејдов. Малку слабичок процесор и графичка, ама за цената е одличен.

Фино телефонче за цената е ова Блејдов. Малку слабичок процесор и графичка, ама за цената е одличен.

Штета што телефонот е кодиран на нивна мрежа али и тоа се решава не е проблем али заебано е што не важи гаранцијата од Вип за овие работи.Плус телефонот може да се рутира да се стави екстра ром од поновите андроиди али и за тоа се губи гаранцијата.Штета зошто телефонот може уште подобар да биде :)

Не е само за нивни луѓе работата со фиоките.Пример јас кога го земав телефонот бев во City Mall али таму имаше само црн немаше бел а јас сакав бела варијанта и она се јави на колешка и во Веро и кажа да стави еден на страна за мене.Тоа со пријатели роднини е плус :) Навистина доста добра понуда зборам за Blade III за без пари телефончето со тарифа која се на се би чинела скоро 500ден месечно.

Можно е и да е такво нешто. Јас кога бев ми кажаа дека имаат доста на лагер и бојата сам си ја одбрав, ама како што тргна работата до вечер ќе ги снема :)
За 480 денари месечно и повеќе од добар е телефонот.

Ја сеа се вратив од салон... си зедов 2 вакви. Се надевам добар телефон е и дека нема да зажалам. Мада ова ми е 1ст андроид ^_^

Знае некој колку е телефонов на м пола претплата 295 ден ?

Ја сеа се вратив од салон... си зедов 2 вакви. Се надевам добар телефон е и дека нема да зажалам. Мада ова ми е 1ст андроид ^_^

За прв андроид и повеќе е од добар е.За сурфање, играње игрици како сурферс,темпле ран итн,вибер и такви работи е супер :)

Малку претерале 2500 ден.

Зошто мислиш дека претерале? Јас го земав пред месец дена 3500ден со М тарифата а пред тоа бев на пола претплата како и ти.Цената е багатела да си продолжиш на таа тарифа.Јас ја сменив бидејќи ми требаа повеќе минути кон други мрежи.

Зошто мислиш дека претерале? Јас го земав пред месец дена 3500ден со М тарифата а пред тоа бев на пола претплата како и ти.Цената е багатела да си продолжиш на таа тарифа.Јас ја сменив бидејќи ми требаа повеќе минути кон други мрежи.
Се согласувам дека 2500 е ефтина цена за телефонот. Претерале од аспект дека за сите телефони разликата во цена е од 500 ден до 1000 ден поскапо за пола претплата. Во овој случај е поскапо за цели 2500 ден.

Иако во последно време ги тролав, понудава им е одлична, имаа слух за корисниците и го понудија токму тоа што се бараше дури и повеке. Blade III беше best buy и претходно а сега го понудија за ич пари. Браво ВИП! Џабе некогаш операторите нудат скапи телефони кога човек со просечна плата може да ги сонува, вакви best buy телефони од ZTE, HUAWEI, LENOVO се она што нашиот народ го бара. Lesson well learned.

Браво за ВИП, само избор на телефони им треба и нели мрежата да ја опраат! Не знам само што мислат да прават ОНЕ, многу се паднати и со понуди и со се, сакаат да се вратат како втор оператор, а не сакаат ништо да понудат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom