А1 Македонија

Znaci eve vcera potpisav dogovor za raskinuvanje na usluguta, mi pominaa 2 godini, nisto ne mi ponudiija za da ostanam, nikakva beneficija nikakov popust nema telefoni na rati itn itn a me napinjaat da odam na tarifi kade sto se plaka internet koj e spor i cini 390 denari-nelogicni raboti.Pod itno da si go smenat menagjmentot, otkako dojde toj avstriecot, pocnaa da pagjaat, znam kako bese pred dve godini i so kakov entuzijazam rabotea i me usluzuvaa znam kako e sega i ima ogromna razlika.Moze t-mobile se skapi da no sto da prais, sakam nov ubav telefon a oni davaat na rati i toa e toa.

Дали може да се намали претплата од 500 денари таа што беше на пола да се стави сега на 295 денари?

A dali nekoj znae dokolku si napravis profil na stranata na vip ima edno vip web sms dali se bez pari tie sms ili se napljakat ?

Читав на страната на Вип дека 500МБ интернет месечно се 290МКД што по мое е ок. Дали некој го користи тој пакет и може да сподели информации во врска со брзина, стабилност итн. И дали може да се провери колку трансфер имам направено да не се изгорам после истекот на тие 500МБ? И дали воопшто некој оператор нуди безграничен интернет за мобилен?

едит: Видов дека понудата е за вкупно 500МБ без временски рок. Хмм, колку би држеле тие 500МБ со нормално користејне не смартфон?

Читав на страната на Вип дека 500МБ интернет месечно се 290МКД што по мое е ок. Дали некој го користи тој пакет и може да сподели информации во врска со брзина, стабилност итн. И дали може да се провери колку трансфер имам направено да не се изгорам после истекот на тие 500МБ? И дали воопшто некој оператор нуди безграничен интернет за мобилен?

едит: Видов дека понудата е за вкупно 500МБ без временски рок. Хмм, колку би држеле тие 500МБ со нормално користејне не смартфон?

Земи на оне за 150 ден месечно 2 гига интернет и како цар да бидеш:icon_lol:

Земи на оне за 150 ден месечно 2 гига интернет и како цар да бидеш:icon_lol:
Башка брзината на GPRS интернетот (ако воопшто може да се нарече така) на ВИП е светлосни години зад 3G интернетот на ОНЕ.

Јас вчера бев во вип да го обновам договорот на плус 2 год. и го зедов lg-то l3 го зедов без интернет со доплата од 2000 ден. а да ви казам право за тиа пари тел. вреди со тиа опции што ги има, е сега незнам колку ке биде инаку здрав али што му даде господ Ч)
И сакам да прашам некој ако го има некој овој телефон дали знае некои "финти" на него и кои апликации ке ми бидат по потребни а да не се доплака за нив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom