А1 Македонија

Jas rekov odamna, otkako si zamina toj hrvatot(ne mi teknuva ni na prezime ni na nisto) i otkako dojde tamu nekoj avstriec koj valjda za kur ne go bivalo vo avstrija pa aj da proba kaj nas tuka, smenija i odnos, i kvalitet i stanaa poarogantni , voopsto ne licat na onie sto bea pred 2 godini koga jas sklucuvav dogovor.I samo kreteni ovde rasturaat tim sto pobeduva.Slicna situacija kako kaj ONE radi nepismeni idiotcinja, koi kojznae kako zavrsile faks i platile diploma propagjaat celi firmi a imaat potencijal.Strasno kako ova kaj niv n ikoj en go sogleduva covece

Марио Цвитковиќ се вика Хрватот,и поради него Вип во Хрватска стана број 1 оператор за неполни 4 години. А сега поради лакомиве Австријци ке треснат од земја како One лани.
Трет договор треба да потпишам,и ги прашувам дали имам некаква привилегија,попуст на апарат,поради доверба и поради навремено плаќање на сметки.Ми вика таа после 2 недели размислување дека само 500 ден. можеле да ми одобрат попуст за телефон. Како и таа и јас најљубезно и кажав дека ке го раскинам договорот.
А и не ми треба договор кога има таква понуда на припејд.

бројот за преслушување на говорна порака ?

Марио Цвитковиќ се вика Хрватот,и поради него Вип во Хрватска стана број 1 оператор за неполни 4 години. А сега поради лакомиве Австријци ке треснат од земја како One лани.
Трет договор треба да потпишам,и ги прашувам дали имам некаква привилегија,попуст на апарат,поради доверба и поради навремено плаќање на сметки.Ми вика таа после 2 недели размислување дека само 500 ден. можеле да ми одобрат попуст за телефон. Како и таа и јас најљубезно и кажав дека ке го раскинам договорот.

E toj! Alal mu vera covece na coekot ima sens. A ti barem sreken bidi 500 mochani denari ti davale popust :) mene ni tolku a imav smetki nad 3000 poveke pati.E pa znaes kako ide? Jas ke se otkazam, ti ke se otkazes, ke mu skurchi na drug da se otkaze i toa e toa.Sega mislat imaat pretplatnici pa gospod za muda go drzat.Ama zaboravile deka bas i T mobile i ONE si go okrkaa poradi takviot odnos kon korisnicite, Lugjeto a ednas se izgorat nema pak....Vip mora da smeni nesto i ova go velam so pocit zatoa sto seuste mi se omilen operator, no se dodeka ne davaat popusti beneficii i sl nema postpaid kaj niv.Nelogicno e jas da se zadovolam tamu so nekoj mochan telefon (zatoa sto nemam pari da frknam 30000 onaka od djeb) i da se pretplatam na 2 godini od mojot zivot samo radi bilo kakvo telefonce da zemam.Na zapad so niven standard em imaat na rati da kupuvaat em poeftino e e pa neka izvinat.
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 12:52 ---

E toj! Alal mu vera covece na coekot ima sens. A ti barem sreken bidi 500 mochani denari ti davale popust :) mene ni tolku a imav smetki nad 3000 poveke pati.E pa znaes kako ide? Jas ke se otkazam, ti ke se otkazes, ke mu skurchi na drug da se otkaze i toa e toa.Sega mislat imaat pretplatnici pa gospod za muda go drzat.Ama zaboravile deka bas i T mobile i ONE si go okrkaa poradi takviot odnos kon korisnicite, Lugjeto a ednas se izgorat nema pak....Vip mora da smeni nesto i ova go velam so pocit zatoa sto seuste mi se omilen operator, no se dodeka ne davaat popusti beneficii i sl nema postpaid kaj niv.Nelogicno e jas da se zadovolam tamu so nekoj mochan telefon (zatoa sto nemam pari da frknam 30000 onaka od djeb) i da se pretplatam na 2 godini od mojot zivot samo radi bilo kakvo telefonce da zemam.Na zapad so niven standard em imaat na rati da kupuvaat em poeftino e e pa neka izvinat.

Имам еден посебен телефон со број од ВИП и ми служи само да ми се јавуваат тие што имат бесплатни минути.
Е сега, немав ставено кредит повеќе од 1 година можеби и ми го земаа бројот. Може да се активира повторно со ставање на кредит или ќе треба да зимам нов број ?

Znaci eve kolku ne pravat debilni nashive operatori, vklucuvajki go vip....gledam sega nov telefon desire c od htc na pretplata M na 2 godini e 5.500 i si vikam pa ova e isplatlivo... i eve sto procitav kako se prodava vo Anglija, znaci za 2 godini dogovor e besplaten! SO NIVEN STANDARD E BESPLATEN , A tuka ti prodavaat kao ne znam sto da e, plus siromasna zemja, mora aek nesto da stori , ova veke nema logika!
Eve go citatot.

Both T-Mobile and Three in the UK have confirmed they’ll be carrying the Desire C, and that it will be released in June. Expect the phone to be free with a two-year contract, or around £170 on Pay-As-You-Go. At the time of writing, no information on a US release has been announced.

Имам еден посебен телефон со број од ВИП и ми служи само да ми се јавуваат тие што имат бесплатни минути.
Е сега, немав ставено кредит повеќе од 1 година можеби и ми го земаа бројот. Може да се активира повторно со ставање на кредит или ќе треба да зимам нов број ?

Бројот има важност од 1 година откако ке се активира,со секое ставање на 100 ден,се продолжува на уште 1 година. Ако е постаро(2007-08) тогаш можно е да ти е одземено и повторно пуштено во оптек,во продажба ама којзнае каде.
прашај во салон дали веќе некој го користи ако е дадено.

Samo polovina mesecna pretplata gi spasuva VIP.Veke site si odime otkako ke zavrsi dogovorot.Nikakvi benefici popusti telefoni na rati, nisto.A ovaa takanarecena promocija demek telefoni za 0 denari im e kompletna utka.Nikoj ne pagja veke an tie finti 0 denari, i mislam kolku pobrzo se sovestat od vip poubavo za niv.Ne moze bre da mi nudat smartphones a internet paket da e 400 denari plus edge.Nadvor od site logiki e ova sto pravat.ne znam koj im vodi amrketing ali e glup ko konj!

Samo polovina mesecna pretplata gi spasuva VIP.Veke site si odime otkako ke zavrsi dogovorot.Nikakvi benefici popusti telefoni na rati, nisto.A ovaa takanarecena promocija demek telefoni za 0 denari im e kompletna utka.Nikoj ne pagja veke an tie finti 0 denari, i mislam kolku pobrzo se sovestat od vip poubavo za niv.Ne moze bre da mi nudat smartphones a internet paket da e 400 denari plus edge.Nadvor od site logiki e ova sto pravat.ne znam koj im vodi amrketing ali e glup ko konj!

дај ми подобра понуда од другите оператори, и не ми мешај тука телефони сеа, дај ми најефтина претплата и најниски цени за разговор?

дај ми подобра понуда од другите оператори, и не ми мешај тука телефони сеа, дај ми најефтина претплата и најниски цени за разговор?

еве понуда од оне:
http://one.mk/default.aspx?pArtID=1778&pos=1

Еве понуда од вип
http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/promotion/0mkd_min/index.php

Па ти реши си

П.С Јас користам многу пораки и многу интернет. Вип ме изгоре на тоа

еве понуда од оне:
http://one.mk/default.aspx?pArtID=1778&pos=1

Еве понуда од вип
http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/promotion/0mkd_min/index.php

Па ти реши си

П.С Јас користам многу пораки и многу интернет. Вип ме изгоре на тоа

ти мене ме шибаш ли сега? кај ја поставив понуда за интернет и пораки?
јас побарав најевтина претплата и најефтини разговори, како што гледам ВИП далеку далеку има подобра понуда.

В
ти мене ме шибаш ли сега? кај ја поставив понуда за интернет и пораки?
јас побарав најевтина претплата и најефтини разговори, како што гледам ВИП далеку далеку има подобра понуда.

За 699 денар ОНЕ нуди 3000 минути кон Оне и 200 кон други мрежи. Вип за 799 нуди 1000 минути вкупно. Уште мислиш дека те шибам?

В

За 699 денар ОНЕ нуди 3000 минути кон Оне и 200 кон други мрежи. Вип за 799 нуди 1000 минути вкупно. Уште мислиш дека те шибам?
Kolku sto go razbrav covekot bara najevtina pretplata i najevtini razgovori a ne najisplatliva koja e dva i pol pati povisoka od onaa sto toj ja bara.Kaj VIP najevtinata pretplata e 280 denari vo koja se vkluceni 100 minuti kon site mrezi i plus 1000 kon eden broj na VIP a kaj ONE najevtinata pretplata e 280 denari so vkluceni 40 minuti kon site mrezi i 3000 kon eden broj na ONE.Spored tebe koja od ovie dve ponudi e poevtina?

Да ама во One за тие 280 денари имаш плус 300 смс пораки кон сите национални мрежи, 300мб интернет и 300 ммс пораки.
Остајте пола месечна претплата, тоа помина, кој си искористи, си искористи.
Моментално ништо не те влече да потпишеш нов договор со вип, кога истите услови/ привилегии ги имаш како новите корисници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom