Samo na vodafone , od a1 net sefЗошто неможеше да се користи конвертираниот интернет во грција. Мрежата автоматски се префрли на Космоте ама интернет немаше?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo na vodafone , od a1 net sefЗошто неможеше да се користи конвертираниот интернет во грција. Мрежата автоматски се префрли на Космоте ама интернет немаше?
Зависи што технологија, дали е оптика, што ресивер уред и така натаму.Како е телевизијата од А1? Во смисла на квалитет на слика и сигнал? Дали е преку посебен кабел или оди преку интернетот, па ако нема интернет нема ни тв...?
100 up, ova za a1 e premija5g pomejgun300~500mbps
Prilep centarМоментално резултат А1 5G
![]()
Денешен тест Тетово.Часот не е точен во тестов не знам зошто е така. Тестирано 12:00 часот врнежливо време. Дали времето има улога во брзината и тоа не знам.Prilep centar
Оваа состојба со домашниот интернетот на А1 сега е поради тоа што делеа многу во брзината кај оптичкиот интернет, Телекабел беа подобри во брзината.Денешен тест Тетово.Часот не е точен во тестов не знам зошто е така. Тестирано 12:00 часот врнежливо време. Дали времето има улога во брзината и тоа не знам.![]()
Автоматски споено мислење:
Тест домашен интернет оптика на Wi Fi. Не ми е јасно зошто Speedtest секогаш не дава точни информации која е мрежата, часот и друго. Покрај А1 ми пишува и Teлекабел исто и горе 5G e друго.
![]()
A предходно колку било брзината?Оваа состојба со домашниот интернетот на А1 сега е поради тоа што делеа многу во брзината кај оптичкиот интернет, Телекабел беа подобри во брзината.