А1 Македонија

kade e toa "segde".kolku prodavnici imaat?osven u gtc druga neznam?
me interesira na kolku e tarifiranjeto?dali e intervalot na sekunda,20 s,30s ili pak na minuta.toa e bitna rabota za onie koi go koristat mobilniot za kratki razgovori(kao ja :) )

uste nesto.dali so 200 den karticka imas dostapnost edna godina ili pomalku,i
dali ima nekoja moznos za doplata za "zlatno"brojce ???

si zedov broj...:D kaj nas se 077 534 *** .. mosne glupo ali aj... tarifiranjeto e mislam na minuta​

за тие што прашуваа за продажни места еве ви линк на официјалната страна од вип http://www.vipoperator.com.mk/cm/offer/shops/index.php за продажните места,а инаку супер е ова што влезе вип т-мобиле веќе праќаат пораки за нова поевтина при пејд понуда деновиве:vozbud:
а планирам да земам бројче од вип,на странава има и некој нивен мобилен портал за спуштање и сл од мобилен.неговото користење ќе биде бесплатно.
исто така има и понуда за мобилни телефони ама има само 6 денес и не се цениве пониски,исто како кај другиве
http://www.vipoperator.com.mk/cm/offer/handsets/packages/index.php

Тарифирањето е 60/30. Значи првата минута ти ја наплаќа цела, а после тоа на 30 секунди.

п.с. Сменете го името на темава - не е НОВ ОПЕРАТОР, туку е Вип Оператор.

јован е во право и телефоните не се ништо поефтини од другите оператори а и тарифирањето е мн лошо па ке видиме за понатаму.Поздрав

почетно тарифирање е 60 секунди, а потоа се тарифира на секои 30 секунди. Значи зброел ти 5 секуни, или 59 исти ку**ц ти се фаќа.
Епа простата раја која нема доволно зборови може да мрчи за ова тарифирање:pos: ќе си збориш друже една минута...шо да не ти се слоши случајно?

повеќе ти одговара да плакаш на т-мобиле или космофон по 15/16 денари минута одколку на ВИП по 8 денари?
освен тоа кај ВИП нема ефтина или скапа тарифа, дали ке вртиш на фиксен, т-мобиле или космофон или вип - иста цена ти е за секаде и во било кое време, дали е сабота или празник или вечер - не се грижиш. Освен тоа - кој муабет трае 10 секунди? :) :pos: напрајте си асален муабет од 40-50 секудни :) да се развберете :tapp:

abe mi se cini ili kosmofon od DENES pocna da se reklamira na kajgana???
btw i ja si zemav sea brojce, top brojce u princip i se ceka ko na grcka granica za broevi i pak lesen mi se pogodi :)

точкест напиша:
Ало што е ова? Ќе има маање ало....прекинете со вакви работи да не има санкции јасно:) тенкју кип он д гуд токинг
od drugarska ljubov e toa, u sekoj slucaj sorry!!!:)

Денес се шетаф низ грат и пред шаторот на плоштад тутмаааааааааааааааааа, пред салонот у ГТЦ тутмаааааааа, пред шаторот карши Бисер тутмааа. Салоните на Антариас (дистрибутер на ВИП), полупразни....
А телефоните се поефтини отколку кај другите оператори, колку што знам јас, барем SonyEricsson K510 е за 1000 денари поефтин отколку кај Т-Мобајл и 1500 отколку кај Космофон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom