А1 Македонија (VIP)

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
kade e toa "segde".kolku prodavnici imaat?osven u gtc druga neznam?
me interesira na kolku e tarifiranjeto?dali e intervalot na sekunda,20 s,30s ili pak na minuta.toa e bitna rabota za onie koi go koristat mobilniot za kratki razgovori(kao ja :) )

uste nesto.dali so 200 den karticka imas dostapnost edna godina ili pomalku,i
dali ima nekoja moznos za doplata za "zlatno"brojce ???

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
si zedov broj...:D kaj nas se 077 534 *** .. mosne glupo ali aj... tarifiranjeto e mislam na minuta​

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
за тие што прашуваа за продажни места еве ви линк на официјалната страна од вип http://www.vipoperator.com.mk/cm/offer/shops/index.php за продажните места,а инаку супер е ова што влезе вип т-мобиле веќе праќаат пораки за нова поевтина при пејд понуда деновиве:vozbud:
а планирам да земам бројче од вип,на странава има и некој нивен мобилен портал за спуштање и сл од мобилен.неговото користење ќе биде бесплатно.
исто така има и понуда за мобилни телефони ама има само 6 денес и не се цениве пониски,исто како кај другиве
http://www.vipoperator.com.mk/cm/offer/handsets/packages/index.php

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Тарифирањето е 60/30. Значи првата минута ти ја наплаќа цела, а после тоа на 30 секунди.

п.с. Сменете го името на темава - не е НОВ ОПЕРАТОР, туку е Вип Оператор.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
јован е во право и телефоните не се ништо поефтини од другите оператори а и тарифирањето е мн лошо па ке видиме за понатаму.Поздрав

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
почетно тарифирање е 60 секунди, а потоа се тарифира на секои 30 секунди. Значи зброел ти 5 секуни, или 59 исти ку**ц ти се фаќа.
Епа простата раја која нема доволно зборови може да мрчи за ова тарифирање:pos: ќе си збориш друже една минута...шо да не ти се слоши случајно?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
повеќе ти одговара да плакаш на т-мобиле или космофон по 15/16 денари минута одколку на ВИП по 8 денари?
освен тоа кај ВИП нема ефтина или скапа тарифа, дали ке вртиш на фиксен, т-мобиле или космофон или вип - иста цена ти е за секаде и во било кое време, дали е сабота или празник или вечер - не се грижиш. Освен тоа - кој муабет трае 10 секунди? :) :pos: напрајте си асален муабет од 40-50 секудни :) да се развберете :tapp:

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
abe mi se cini ili kosmofon od DENES pocna da se reklamira na kajgana???
btw i ja si zemav sea brojce, top brojce u princip i se ceka ko na grcka granica za broevi i pak lesen mi se pogodi :)

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
точкест напиша:
Ало што е ова? Ќе има маање ало....прекинете со вакви работи да не има санкции јасно:) тенкју кип он д гуд токинг
od drugarska ljubov e toa, u sekoj slucaj sorry!!!:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.115
Денес се шетаф низ грат и пред шаторот на плоштад тутмаааааааааааааааааа, пред салонот у ГТЦ тутмаааааааа, пред шаторот карши Бисер тутмааа. Салоните на Антариас (дистрибутер на ВИП), полупразни....
А телефоните се поефтини отколку кај другите оператори, колку што знам јас, барем SonyEricsson K510 е за 1000 денари поефтин отколку кај Т-Мобајл и 1500 отколку кај Космофон.

Kajgana Shop

На врв Bottom