Grevcina sme,em siromastija em najvisoki ceni i vo regionot i posiroko....И да не заборавиме лимитот на оптиката е сеуште 1ТБ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Grevcina sme,em siromastija em najvisoki ceni i vo regionot i posiroko....И да не заборавиме лимитот на оптиката е сеуште 1ТБ![]()
Blaze si ni, Netflix four free.! ...![]()
A1 Group and Netflix announce strategic multiyear - Telekom Austria Group
To enrich offers for customers, A1 Group is planning to include Netflix in the portfolio of A1 offers across 6 markets starting with Austria and followed by Bulgaria, Croatia, North Macedonia,...newsroom.a1.group
Ова е за фиксни услуги или за мобилни?NOVO od AEK... Otsega ako imate baven net i sakate da raskinete dogovor NEMA DA MOZE operatorot da praka agent niven u blizina na vasa adresa da meri speedtest ruku samite ke merite na speedtest.aek.mk i so tie merenja pidnesuvate prigovor, ako operatorot ve odbie, gi prakate vo AEK (info na brojot 190) i AEK vednas postapuva.
Во секој договор на мобилен оператор стои минимална брзина од 0,2Mbps за download и 0.1Mbps за uploud. Во договорот за фискни услуги стои 256/256 или 512/512 Kbps најминимална брзина која ја бараат од АЕК да ја има секој оператор во договорот.Ова е за фиксни услуги или за мобилни?
Исто да се напомене, Телеком и А1 како оператори даваат загарантирана брзина строго преку Лан кабел на ПЦ мерење. А за Мобилна телефонија (4 и 5 џи) ако знае нека каже некој колку е минимална брзина - По договор нормално.
Најчесто ја праќаат понудата на припејд корисници за да се префрлат на постпејд.Здраво на сите. Нов сум на форумот.
Пред малку ми стигна СМС од А1 во која ми нудат да се префрлам на некоја (најверојатно нова) тарифа A1 Special +.
Тарифата е 349 ден/месечно и содржи:
* Неограничени разговори и СМС кон сите национални мрежи
* 10 GB интернет
* 2.5 GB интернет во роаминг во Западен балкан
На страната на А1 никаде нема информации за оваа тарифа.
Инаку јас сум на припејд во А1 и го користам месечниот пакет XL.
Вреди ли да се префрлам на оваа тарифа и дали на некој друг му ја имаат понудено?
Имаш голема среќа за понудава, јас ја барав и ми рекоја дека не може да ја добиам на ниеден број од А1 што ги имам. Супер понуда еЗдраво на сите. Нов сум на форумот.
Пред малку ми стигна СМС од А1 во која ми нудат да се префрлам на некоја (најверојатно нова) тарифа A1 Special +.
* 10 GB интернет
Вреди ли да се префрлам на оваа тарифа и дали на некој друг му ја имаат понудено?
И тоа на не сите, рандом ама по нивна логикаНајчесто ја праќаат понудата на припејд корисници за да се префрлат на постпејд.
Одлична ти е понудата и најефтина за постпејд понуда во Македонија. Помини со лична карта до салон или контактирај ги преку 1770.Здраво на сите. Нов сум на форумот.
* 10 GB интернет
1770?Одлична ти е понудата и најефтина за постпејд понуда во Македонија. Помини со лична карта до салон или контактирај ги преку 1770.
349mkd, pretplata na Mno,nemas kaj drugite vakva ponuda / opcija so povici/sms/10gbЗдраво на сите. Нов сум на форумот.
* 10 GB интернет
Лична грешка во пишувањето 0771234 овој е бројот, ми се имаат смешано броевите.1770?
Да ти напоменам дека оваа понуда е Специјална и не е достапна за останати корисници, т.е. екслузивно е достапна само преку СМС.Здраво на сите. Нов сум на форумот.
* 10 GB интернет