А1 Македонија

Vo Kocani mrezata e lom, BUKVALNO LOM nemoze poraka da se isprati, i 4G nema
Cekaj, rano e, kolku meseci pisuvam deka posle implementacija na 5g, vo Prilep,pelagonija ja rasipaja mrezata.!!!!
pola od clenovite mi se smeeja, i mi prajkaja pp, so sliki od brzini 300-100mbps/deka dzabe sum pisuval nemalo fajdee....

Vo Kocani mrezata e lom, BUKVALNO LOM nemoze poraka da se isprati, i 4G nema
najaveno bese deka se instalira 5G vo Kocani i Vinica, do ponedelnik ke ima problemi
Автоматски споено мислење:

Kocani, Vinica i naskoro Delcevo posle 100 godini dobiva brz net, za site

A1 se tolku fini i prekrasni sto mrezata sekogas ja pravat vo period od 9 do 17 :) Ne nokje kako svetot.

najaveno bese deka se instalira 5G vo Kocani i Vinica, do ponedelnik ke ima problemi

Kocani, Vinica i naskoro Delcevo posle 100 godini dobiva brz net, za site

A1 se tolku fini i prekrasni sto mrezata sekogas ja pravat vo period od 9 do 17 :) Ne nokje kako svetot.
Ti da se penteris po bazni stanici nokje :mad:

Ti da se penteris po bazni stanici nokje :mad:
Во право си за ова, во светот гледаат побрзо како да го убијат народот. Идеално работно време е денски, особено во потопла облека оти есен сме и заштита и безбедност на работа.
Реално А1 нудат поефтини услуги заради тоа што си имаат некои ситни недостатоци кои си ги имаат со години и уште не можат да ги решат.
Значи и порано паѓаше брзината на интернетот, а паѓа на пати и сега и дури заглавува брзината заради некој проблем што го имале.
Ноќе нешто ептен кабел да е скинат да излезат на терен или во централа ако треба да штеловаат нешто инаку нема потреба воопшто.
Плус работењето ноќе ви го крати животот и после години работа ќе остетите дека здравјето до пари не се купува, само може да си го заштитите и зачувате со здрав начин на живот и колку можи помалку ризична професија.

Во право си за ова, во светот гледаат побрзо како да го убијат народот. Идеално работно време е денски, особено во потопла облека оти есен сме и заштита и безбедност на работа.
Реално А1 нудат поефтини услуги заради тоа што си имаат некои ситни недостатоци кои си ги имаат со години и уште не можат да ги решат.
Значи и порано паѓаше брзината на интернетот, а паѓа на пати и сега и дури заглавува брзината заради некој проблем што го имале.
Ноќе нешто ептен кабел да е скинат да излезат на терен или во централа ако треба да штеловаат нешто инаку нема потреба воопшто.
Плус работењето ноќе ви го крати животот и после години работа ќе остетите дека здравјето до пари не се купува, само може да си го заштитите и зачувате со здрав начин на живот и колку можи помалку ризична професија.
Ne mi go krati mene, mu go krati na zet za kjerka na komsijata ;) .
Tuku ostaj toa, na random covek mnogu mnogu ne bi trebalo da mu pretstavuva problem kratok prekin na internetot. Si imaat tie realen socijalen zivot, na pacientite od virtuelna realnost im e problem.
Ako e firma ili epten im e bitno da imaat pristap do internet, obicno si imaat backup i ne zavisat samo od eden provajder, taka da kako sto rekov na pacientite im e generalno problem, tie najpovekje krevaat vreva a ne im stiska gazot za backup :toe:

NOVO od AEK... Otsega ako imate baven net i sakate da raskinete dogovor NEMA DA MOZE operatorot da praka agent niven u blizina na vasa adresa da meri speedtest ruku samite ke merite na speedtest.aek.mk i so tie merenja pidnesuvate prigovor, ako operatorot ve odbie, gi prakate vo AEK (info na brojot 190) i AEK vednas postapuva.

NOVO od AEK... Otsega ako imate baven net i sakate da raskinete dogovor NEMA DA MOZE operatorot da praka agent niven u blizina na vasa adresa da meri speedtest ruku samite ke merite na speedtest.aek.mk i so tie merenja pidnesuvate prigovor, ako operatorot ve odbie, gi prakate vo AEK (info na brojot 190) i AEK vednas postapuva.
Jas mislam deka sega ke se blokira toj speedtest na aek,
kaj mene ne otvara takvo nesto....

А кај го пише ова? Официјално е или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom