А1 Македонија

Секој телефон можеш да го земеш од понудата, не може да ти нудат 2 бренда само.

пс. Шаоми се добри.

Што би предложиле вие од мобилен на М претплата сега да земам?

Да издржи 2 години.

Два договори ми беа на најголемата претплата, не добивав добри понуди за мобилен и сменав на оваа М што е, и сега ми нудат само Шаоми и Хуавеи кои иако се излезени во 21/22 не се нешто подобри од овај што го имам.
Тоа ми е маката.

Ќе земам еден на рати од Нептун ќе плаќам ама знам ќе го користам повеќе од 4 години.

Овие како да се програмирани да откажуваат при крај на договор.

Овај и чуван и све откажа она турбо чарџинг и некои други работи.
nerealno skapi im se Samsung primer, proveri gi cenite vo Mobelix ili Ledikom. ke se iznenadis
Автоматски споено мислење:

Што би предложиле вие од мобилен на М претплата сега да земам?

Да издржи 2 години.
Redmi note10 pro 6/128
Podobar od site sto se 2022 izlezeni....
preubav telefon

Последно уредено:
Последно уредено:
do godina i pripejd, zs da e ednostavno koga moze komplicirano
Иста фора како Телеком, ставиле неколку модела на телефони и толку. Генерално ако имаш телефон што не е iPhone, Huawei или Samsung, џабе е веста.

Има некој проблеми со мрежата односно од 4G пад на 2-3G во текот на денот, во регионот на Карпош и Центар?

Има некој проблеми со мрежата односно од 4G пад на 2-3G во текот на денот, во регионот на Карпош и Центар?
Telekom koga mestea 5g imase celo vreme prekini, ama toa e Telekom i dobivavme sms deka se raboti na mrezata... da se nadevame deka prekinive se za 5g, ne od defekt

Се јавив прашав. Модернизирање на мрежа и припрема за 5Г за Скопски регион

Mi kazuvaat deka mi zvonat ama im go odbiva povikot, dur ne zazvonam nekade ili ne restartiram tel ne moze da me dobijat (volte vkluceno celo vreme). Imate slicen problem?

Дали некој во скоро време има нарачано онлајн?

Телефонот и бројот не е кај мене и не можам лично да отидам, па мора онлајн да се продолжи договорот.
Кога ќе внесам број стигнува смс со код и после за да продолжам на истото поле каде што е пишан кодот се појавува телефонскиот број не постои.
Како не постои кога има стигнато смс на истиот број?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom