santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.035
Вие мислевте дека преку ноќ ќе има 5G? Има бајаѓи работа..fati li nekoj 5g? ni traga ni glas nema od a1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вие мислевте дека преку ноќ ќе има 5G? Има бајаѓи работа..fati li nekoj 5g? ni traga ni glas nema od a1
Појасни им убаво што се случува на оние во контакт центарот и ќе пратат екипа сигурно, кај мене за мали глупости имаат праќано екипаДечки дали имате прекини овие денови во интернет и телевизија ?
За подрачје на Битола прашувам. Како да доаѓа во бранови , има па нема во кратки интервали. Побарав екипа да дојди , викаат нема потреба се е во ред.
Ги качија претплатите некои по 100 некои по 200 и плус уште еден тв пакет основен за 100 ден. Едно време беа најевтини но додека беше one.vip и blizoo.Што е со понудиве за продолжување договор?
И после 8 години не сакаат да пуштат срце.
96 илјади имам платено а не даваат ништо.![]()
A1 sega samo ke kacuva na ceni nema namaluvajne....Што е со понудиве за продолжување договор?
И после 8 години не сакаат да пуштат срце.
96 илјади имам платено а не даваат ништо.![]()
pokaceni ceni, 5g vkluceno vo tarifa, a 5g nema... uste sto disime dodeka zborime ne naplakjaatA1 sega samo ke kacuva na ceni nema namaluvajne....
Eпа затоа некој генијалец измисли да стават термин "5G Ready", ти наплаќаат поскапо зашто има можност за 5Gpokaceni ceni, 5g vkluceno vo tarifa, a 5g nema... uste sto disime dodeka zborime ne naplakjaat
Toa e monopolot, osvem da pocekame mtel srbite se jaki da vidime sto ke izlezi....Eпа затоа некој генијалец измисли да стават термин "5G Ready", ти наплаќаат поскапо зашто има можност за 5G![]()
Aбе направија монопол, нема конкуренција никаква. То е то.
sega ne derat, a vaka vikaa... https://www.google.com/amp/s/meta.mk/aek-nema-da-poskapat-razgovorite-ako-se-spojat-one-i-vip/amp/Eпа затоа некој генијалец измисли да стават термин "5G Ready", ти наплаќаат поскапо зашто има можност за 5G
Aбе направија монопол, нема конкуренција никаква. То е то.
A1 gi ubeduvaa da zemat Huawei iako nema play store.. demek preku apkpure ke gi simnes site app ali sea lugeto sto kupuja koa gledaat youtube se osekaat ko kriminalci zs niedna google app ne raboti originalnoДобро тоа, ама нека не се бламираат со понуди како Шаоми и Хуавеи кои никој не ги сака.
Два договори ми беа на најголемата претплата, не добивав добри понуди за мобилен и сменав на оваа М што е, и сега ми нудат само Шаоми и Хуавеи кои иако се излезени во 21/22 не се нешто подобри од овај што го имам.A1 gi ubeduvaa da zemat Huawei iako nema play store.. demek preku apkpure ke gi simnes site app ali sea lugeto sto kupuja koa gledaat youtube se osekaat ko kriminalci zs niedna google app ne raboti originalno
Автоматски споено мислење:
Xiaomi bar nema takov problem a i sea novite so Leica kamera treba da go preminat huawei vo kvalitet na kamera
Haha ziti boga kakvo rabotenje originalno na aplikaciite site aplikacii si rabotat isto edino nekoi so im e potreben google play za rabota a tie se retki. Se e bukvalno isto samo sto simnuvas od drug izvor, zavisi koj izvor go odberes, apk pure i aptoide se sigurni izvoriA1 gi ubeduvaa da zemat Huawei iako nema play store.. demek preku apkpure ke gi simnes site app ali sea lugeto sto kupuja koa gledaat youtube se osekaat ko kriminalci zs niedna google app ne raboti originalno
Автоматски споено мислење:
Xiaomi bar nema takov problem a i sea novite so Leica kamera treba da go preminat huawei vo kvalitet na kamera
Секој телефон можеш да го земеш од понудата, не може да ти нудат 2 бренда само.Два договори ми беа на најголемата претплата, не добивав добри понуди за мобилен и сменав на оваа М што е, и сега ми нудат само Шаоми и Хуавеи кои иако се излезени во 21/22 не се нешто подобри од овај што го имам.
Тоа ми е маката.
Ќе земам еден на рати од Нептун ќе плаќам ама знам ќе го користам повеќе од 4 години.
Овие како да се програмирани да откажуваат при крај на договор.
Овај и чуван и све откажа она турбо чарџинг и некои други работи.
Najbolje da si go staves brojot na Telekabel ili na A1 na onaa pretplata M bez dogovor i da si zemes od neptun telefon.Два договори ми беа на најголемата претплата, не добивав добри понуди за мобилен и сменав на оваа М што е, и сега ми нудат само Шаоми и Хуавеи кои иако се излезени во 21/22 не се нешто подобри од овај што го имам.
Тоа ми е маката.
Ќе земам еден на рати од Нептун ќе плаќам ама знам ќе го користам повеќе од 4 години.
Овие како да се програмирани да откажуваат при крај на договор.
Овај и чуван и све откажа она турбо чарџинг и некои други работи.
Pa da ama izgleda on misle na onie promocii i popusti so davaat, naprimer koa ti se javuvaat ti nudat telefon na popust za da go prodolzis dogovorot, a i sekako koga ke otides kaj niv da zemes telefon na onie na salterot prvin toa im e u glavata da ti ponudat huawei ili xiaomi.Секој телефон можеш да го земеш од понудата, не може да ти нудат 2 бренда само.
пс. Шаоми се добри.