dali se slucuva i kaj vas na 60:00 da se prekine povikot? sistemski e ova vaka? im kazal nekoj?
тоа е feature, да ја откачиш женската да не те гњави
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali se slucuva i kaj vas na 60:00 da se prekine povikot? sistemski e ova vaka? im kazal nekoj?
E toa kaj nasNeogranicen internet NO BEZ POLITIKA NA FER KORISTENJE.
Kaj mozes da se razberes so niv. Toa se sobrani bagra nepismena od ulica. Za edna ista rabota teojca od kaj niv ti kazuvaat razlicno.Не знам тоа. Јас имам само нивни мобилен телефон. Јави се кај нив за инфо.
Без политика на фер користење не верувам дека постои тоа кај било кој оператор.Neogranicen internet NO BEZ POLITIKA NA FER KORISTENJE.
Internet bez fer koristenje ima samo kaj Telekabel NO OVA E ZA DOMASEN KABELSKI I OPTICKI INTERNETБез политика на фер користење не верувам дека постои тоа кај било кој оператор.
За луѓе кој не се тргаат од мобилниот а често се надвор немаат можност многу за Wi Fi да користат или работата им е често да патуваат низ градовиве во Македонија не седат во затворено канцеларија.Така де. Се чудам што ќе прават со неограничен интернет на мобилен.
Zavisi kade si..kaj mene e 50/15-20mbps konstantno ova na rabota vo periferija doma mi e 100/50mbps imam spedtest od pred 1den,doma insega momentalno 50/16mbpsДали некој има денес проблеми со download брзината на 4г
Неколку саати во Битола добивав многу спора download брзина ,се среди сегаZavisi kade si..kaj mene e 50/15-20mbps konstantno ova na rabota vo periferija doma mi e 100/50mbps imam spedtest od pred 1den,doma insega momentalno 50/16mbps