А1 Македонија

A1 го возвраќа ударот неограничен интернет и да кај нив, 2 дена после Телеком. Иако пишува дека е неограничен важи политика на фер користење од 150ГБ месечно со цена од 999 со телефон, односно 799 за Сим картичка на неопределено.

Без политика на фер користење не верувам дека постои тоа кај било кој оператор.
Internet bez fer koristenje ima samo kaj Telekabel NO OVA E ZA DOMASEN KABELSKI I OPTICKI INTERNET

Za mobilen internet neznam dali ima operator koj nudi internet bez fer koristenje NO treba i takva moznost da ima uste malku sme 2022 godina taka da koga togas treba mobilnive operatori da nudat internet bez fer koristenje kolku porano ke ja imaat ovaa moznost tolku podobro.

Од технички причини воопшто немојте никогаш да очекувате целосно неограничен и без политика на фер користење мобилен интернет барем во наредните неколку па и повеќе години.

Аи вие сега не претерувајте 150ГБ соаема се доволни мислам за мобилен интернет во 1 месец.

Така де. Се чудам што ќе прават со неограничен интернет на мобилен.

Така де. Се чудам што ќе прават со неограничен интернет на мобилен.
За луѓе кој не се тргаат од мобилниот а често се надвор немаат можност многу за Wi Fi да користат или работата им е често да патуваат низ градовиве во Македонија не седат во затворено канцеларија.

Е сега јас сум на Телеком Магента 30MB кој одвај за она што користам не момам да го истрошам и таму се префрла секој месец интернетот неискористен. Така да мене не ми треба неограничен.

Последно уредено:
Дали некој има денес проблеми со download брзината на 4г

Дали некој има денес проблеми со download брзината на 4г
Zavisi kade si..kaj mene e 50/15-20mbps konstantno ova na rabota vo periferija doma mi e 100/50mbps imam spedtest od pred 1den,doma insega momentalno 50/16mbps

Attachments

• Screenshot_20211209_124351_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_20211209_124351_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    294,4 KB · Прегледи: 21
  • Screenshot_20211209_124346_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_20211209_124346_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    282,8 KB · Прегледи: 22
Zavisi kade si..kaj mene e 50/15-20mbps konstantno ova na rabota vo periferija doma mi e 100/50mbps imam spedtest od pred 1den,doma insega momentalno 50/16mbps
Неколку саати во Битола добивав многу спора download брзина ,се среди сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom