А1 Македонија

Дап. Во Хрватска на пример или Словенија беше, не ме држи за збор, го продаваат.
Им упатив прашање во порака на лудациве, одговор не добив дали планираат да го понудат и кај нас...
Го има на новиот сајт, сега го видов.

Јас сериозно размислувам да прејдам на Телекабел или Т-Мобајл.
Исклучиво ако имаш можност за оптички интернет, инаку не ти препорачувам никако Телеком АДСЛ !
А зошто бе, еве таман се ребрендираа во А1, сега нешто гледам има Нет Сеф (неискористениот мобилен интернет да го користиш кога сакаш), додале +5 гига во М пакетот, преку Мојот А1 апликацијата можеш да си земеш 10 гб мобилен интернет и да ги користиш следните 30 дена, додале нешто А1 Неон нет (без обврзувачки договор), сигурно ќе има и очекувам многу промени...

Исклучиво ако имаш можност за оптички интернет, инаку не ти препорачувам никако Телеком АДСЛ !
А зошто бе, еве таман се ребрендираа во А1, сега нешто гледам има Нет Сеф (неискористениот мобилен интернет да го користиш кога сакаш), додале +5 гига во М пакетот, преку Мојот А1 апликацијата можеш да си земеш 10 гб мобилен интернет и да ги користиш следните 30 дена, додале нешто А1 Неон нет (без обврзувачки договор), сигурно ќе има и очекувам многу промени...

На мојата улица нема оптика на Т-Мобајл, а и тешко да би имало. За интернет дома, не се толку лоши, освен што немам ЛШ дома да гледам, но пакетиве за телефонија им вриштат.

Треба да се промени името на темава.

Последно уредено:
instalirajte ja novata aplikacija od playstore mojot A1 i dobijte 10gb internet za cel mesec.
Сите А1 Постпејд корисници, промотивниот еднократен интернет пакет од 10GB ќе можат да го користат во рок од 30 дена, од моментот на активацијата, а А1 Припејд корисниците, во рок од 7 дена.

Здраво,
Можам ли да направам промена од постпејд на припејд а истовремено да го задржам истиот број.

Здраво,
Можам ли да направам промена од постпејд на припејд а истовремено да го задржам истиот број.
Не можи. За жал. Единствено да го портираш бројот на лајка па после назад во вип. Јас така напрајв.

Сите А1 Постпејд корисници, промотивниот еднократен интернет пакет од 10GB ќе можат да го користат во рок од 30 дена, од моментот на активацијата, а А1 Припејд корисниците, во рок од 7 дена.

До кога е крајниот рок за активирање на промотивниов интернет пакет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom