А1 Македонија

Абе Т Мобајл ти земаат ДДв на кредитот, и на повиците после пак ДДв ти земаат.
Али на крај месец ми даваа негде 100 денари бонус. Овде помалце.

Јас знам дека имаа бонус по 50 ден и тоа на 2-3 месеци им идеше нешто...
не бе, земаат само на кредит. со тоа плаќаш ддв после си е без ддв повикот(веќе ти е платено) така јас знам.

Нема веза. На секој повик после имаш ддв плус воспоставување повик плус ддв шо ти ја направиле услугата шо ти ја надополние сметката со креит :)
апаши се они, не вип...на вип според мене е најефтино и најдобри услуги имаш...

дечки ај дајте ми една споредба вака глобално помеѓу Т-мобиле и ВИП... глеам на рекламиве на ВИП некако примамливи услуги и цени имаат... се исплати ли да се префрлам на ВИП од Т-мобиле?

дечки ај дајте ми една споредба вака глобално помеѓу Т-мобиле и ВИП... глеам на рекламиве на ВИП некако примамливи услуги и цени имаат... се исплати ли да се префрлам на ВИП од Т-мобиле?

Спрема мене се исплати на вип да се префрлиш мислам дека подобри се али сите се слични не се нешто нај. :toe:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=48913&page=3
Тука имам отворено тема ...таму има повеке коментари за операториве ...мислам дека ке ти биди појасно ако прочиташ од почеток во темата.

Спрема мене се исплати на вип да се префрлиш мислам дека подобри се али сите се слични не се нешто нај. :toe:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=48913&page=3
Тука имам отворено тема ...таму има повеке коментари за операториве ...мислам дека ке ти биди појасно ако прочиташ од почеток во темата.
фала ти на информација сега баш ке ја разгледам темава

јас пред месец дена се префрлив на вип и сега за сега ми е ок.. со цел вип муабетам бесплатно и пораки и повици...

Денеска бев на интервју за работа во VIP :)

Студирам Информатика и компјутерска техника ,имам работено со мобилни имам исксуство брзо учам не гледам причина да не ме изберат....треба до вечер да ми се јават па ке ве известам после тоа како било дали ме избрале или не :)

A за кој одел? Или во продавница :)

Гуд лак:cveke:

И, како беше? Што имаш завршено?

Студирам Информатика и компјутерска техника ,имам работено со мобилни имам исксуство брзо учам...плус и доста отворив теми и пишував занив дека имаат најдобра понуда спрема мене мислам не би згрешиле да не ме изберат ... :) не гледам причина да не ме изберат....треба до вечер да ми се јават па ке ве известам после тоа како било дали ме избрале или не :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom