А1 Македонија

Vip 2G нема како што треба, а за 4G не треба ни да помислуваат. Подобро нека средат 2/3G, отколку да си играат со технологии.

И, додека го пишував ова, за да покажат колку мислат на мене, ми пратија сметка. :facepalm:

Последно уредено од модератор:
Вчера и денес на 2Г мрежа неможев да вртам нити да ме добијат, како заузето ...
пробано со два сима и на разни телефони ...

Вчера и денес на 2Г мрежа неможев да вртам нити да ме добијат, како заузето ...
пробано со два сима и на разни телефони ...
По Скопје и скопскиот регион, оне.Вип продолжува со активностите за изградба на новата мобилна мрежа и во другите делови на земјата. Од утре, продолжуваат активностите за консолидирање на мрежата во охридскиот регион, што ги опфаќа реоните на Охрид, Струга и Дебарца.
- Со оглед на овие зафати, во текот на наредниот период се можни кратки прекини во комуникацијата, ве молиме за разбирање и трпение, а придобивките од новата мрежа за многу кратко време ќе бидат забележителни, велат од компанијата.
Според планираните активности, новата мобилна мрежа на „оне.Вип“ до крајот на годината треба да биде завршена во сите урбани области во Македонија.

Стварно од денес ќе почнувале како една мрежа т.е. споени официјално? Така ми спомнаа во партнер продавницс на оне?

По Скопје и скопскиот регион, оне.Вип продолжува со активностите за изградба на новата мобилна мрежа и во другите делови на земјата. Од утре, продолжуваат активностите за консолидирање на мрежата во охридскиот регион, што ги опфаќа реоните на Охрид, Струга и Дебарца.
- Со оглед на овие зафати, во текот на наредниот период се можни кратки прекини во комуникацијата, ве молиме за разбирање и трпение, а придобивките од новата мрежа за многу кратко време ќе бидат забележителни, велат од компанијата.
Според планираните активности, новата мобилна мрежа на „оне.Вип“ до крајот на годината треба да биде завршена во сите урбани области во Македонија.
Знам дека ја средуваат мрежата
ама премногу време трае и до крајот на годината нервози и пропуштени повици/пари/бизниси/битни работи се премногу време
Кој ќе надокнади за тие изгубени работи
Барем смс да стигнуваше дека ме барал некој ...
Имам уште година од договорот на "ѓаволската" 666 тарифа инаку би се префрлил на телеком

Стварно од денес ќе почнувале како една мрежа т.е. споени официјално? Така ми спомнаа во партнер продавницс на оне?
Тешко, уште немаат заедничка мрежа секаде.

4G vo Prilep prosek e od 30~60,mbps

Attachments

• index.jpg
    index.jpg
    326,6 KB · Прегледи: 39
Знам дека ја средуваат мрежата
ама премногу време трае и до крајот на годината нервози и пропуштени повици/пари/бизниси/битни работи се премногу време
Кој ќе надокнади за тие изгубени работи
Барем смс да стигнуваше дека ме барал некој ...
Имам уште година од договорот на "ѓаволската" 666 тарифа инаку би се префрлил на телеком

А зашто не добиваш порака дека те барал некој?

Pojdi vo salon neka probaat. Jas imav problem takov so prefelen broj od tmobile pred 3 god. , mi otvorija tehnicki problem i go resija za 2 dena. sega e ok
Епа и мојот е префрлен број од т-мобиле на вип ... веројатно до тоа е проблем

Џабе им е сите тие мауабети инвестирале незнам ти што...факт е дека глупаци ја водат компанијата и таква и е. Телеком е друг универзум

Џабе им е сите тие мауабети инвестирале незнам ти што...факт е дека глупаци ја водат компанијата и таква и е. Телеком е друг универзум
Е тoa е држaвнa фирмa изгрaденa сo држaвни пaри и кaј сaкa си мести бaндери зa зрaчење. Сите oперaтoри сaкaaт тaкa aмa aј некa нaместaт oд вип вo дебреште вo прилеп. Oдмa излегувaaт нa терен aнти екипи и им кaжувaaт oдете си. Не се прaшувa зa штo се. Ги третирaaт кaкo дa се oд евн :-D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom