А1 го поддржува холокаустот Газа!

Член од
24 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
2
Веб-сајт
bumerang.blog.com.mk
[24.01.2009] А1 - Палестинците пак го ракетираат Израел

Еве како изгледаат навистина работите :
palestincicekaatnahrana.jpg

По тринеделното бомбардирање во холокаустот Газа беа убиени 1330 Палестинци од кои 437 деца, 110 жени и 123 постари мажи. 5450 се повредени - 1855 деца и 795 жени. Израел го држи Газа уште затворен и не дозволува да влезат камионите со хуманитарна помош. Луѓето таму немаат за јадење, водата од бунарите им е загадена, болниците ги немаат веќе ни основните медицински материјали за лекување!

Уааа А1 го подржувате ова воено злосторство. Никој нема легитимитет да убива невини жени и деца па и вие уште да го подржувате! Со ова извртување на вистината од нашите медиуми во врска со Палестина, се подржува холокаустот Газа.
Никој нема право да ве осуди за вашето лично мислење! Не бидете кукавици и не се преправајте дека се е во ред!

Затоа ве повикувам да протестираме сите против А1 за ширење на дезинформации и креирањето на искривеното јавно мислење! Но, проблемот кај А1 е, тие го кријат нивниот официјален email, ниту пак стои email или било каков контакт од авторот на вестта. Погледнете http://a1.com.mk/kontakti.asp . Помогнете, одвоете 5 минути наместо да играте кантер или нешто слично! Ако знае некој како да ги контактираме нека пишува овде!
http://bumerang.blog.com.mk/node/206095

Бумеранг, левичар си по идеологија?

Анти-глобалист можда?

ada i Quark, vasite komentari nemaat nikakva vrska so temata. Blagodaram sto probate da me sikanirate. Blagodaram i za vnimanieto i sto ve zasegna toa sto go napisav. Moze da verglate do utre, ako mislite deka temata treba da se izbrise prijavete ja kaj administratorite i neka ja izbrisat.

ada, tvojot komentar nema nikakva vrska so temata. Blagodaram na vnimanieto i sto te zasega toa sto go napisav. Mozes da verglas do utre, ako mislis deka temata treba da se izbrise prijavi ja kaj administratorite i neka ja izbrisat.
Take it easy, dude.

Затоа што ја забележав твојата претходна тема со телевизијата и нејзиното штетно влијание :icon_lol:, а сега и оваа, ме интересираше твојата идеолошка матрица пред да реплицирам конкретно околу топикот.

Нема никаков холокауст, Израел го прави она кое секоја држава би го правела ако и е загрозена безбедноста.
Останува на Палестинците, за нивно добро, да не се курчат до толку.

не ми се верува какви коментари читам :kesa:

Е ова не го очекував!
Се согласувам со Бумеранг да протестираме против А1!!!
А оној пак што се согласува со А1 слободно нека шета по други теми(без навреда).

Sram da im e na A1 treba realno da ja pretstavat situacijata...na wadja social netvork chatuvav so palestinec i kaza deka CIONISTITE stanaa FASISTI

Нема никаков холокауст, Израел го прави она кое секоја држава би го правела ако и е загрозена безбедноста.
Останува на Палестинците, за нивно добро, да не се курчат до толку.
Како бе нема никаков Холокауст!?1330 убиени,437 деца,110 жени ова не е Холокауст!?

[24.01.2009] А1 - Палестинците пак го ракетираат Израел

Еве како изгледаат навистина работите :
palestincicekaatnahrana.jpg

По тринеделното бомбардирање во холокаустот Газа беа убиени 1330 Палестинци од кои 437 деца, 110 жени и 123 постари мажи. 5450 се повредени - 1855 деца и 795 жени. Израел го држи Газа уште затворен и не дозволува да влезат камионите со хуманитарна помош. Луѓето таму немаат за јадење, водата од бунарите им е загадена, болниците ги немаат веќе ни основните медицински материјали за лекување!

Уааа А1 го подржувате ова воено злосторство. Никој нема легитимитет да убива невини жени и деца па и вие уште да го подржувате! Со ова извртување на вистината од нашите медиуми во врска со Палестина, се подржува холокаустот Газа.
Никој нема право да ве осуди за вашето лично мислење! Не бидете кукавици и не се преправајте дека се е во ред!

Затоа ве повикувам да протестираме сите против А1 за ширење на дезинформации и креирањето на искривеното јавно мислење! Но, проблемот кај А1 е, тие го кријат нивниот официјален email, ниту пак стои email или било каков контакт од авторот на вестта. Погледнете http://a1.com.mk/kontakti.asp . Помогнете, одвоете 5 минути наместо да играте кантер или нешто слично! Ако знае некој како да ги контактираме нека пишува овде!
http://bumerang.blog.com.mk/node/206095

Де бре отапе 20 вакви теми отвори:nenene:

Како бе нема никаков Холокауст!?1330 убиени,437 деца,110 жени ова не е Холокауст!?

Њама логор и гасни комори :pos2:

не бе нема холокауст.

Кој кого брише од светската карта?
Многу добар извештај на Jonathan Miller за британскиот Channel 4, кој ни ја опишува состојбата во Газа, после 23 дена израелски масакар. Уништувањето на газа е ненормално како да имало земјотрес, хурикан или цунами кој ја има видено, како што изјавува Miller.

Тој изјавува исто, израелски војници протерале 100 палестинци во една зграда и фрлале гранати врз нив, при што убиле 49 цивилисти. На ѕидовите од зградата напишале израелците "Make war not peace" и "Arabs need to die - Арапите мора да умрат".
http://www.liveleak.com/view?i=5a5_1232599803

извор

бумеранг потполна подршка имаш од мене.

не бе нема холокауст.

Кој кого брише од светската карта?
Многу добар извештај на Jonathan Miller за британскиот Channel 4, кој ни ја опишува состојбата во Газа, после 23 дена израелски масакар. Уништувањето на газа е ненормално како да имало земјотрес, хурикан или цунами кој ја има видено, како што изјавува Miller.

Тој изјавува исто, израелски војници протерале 100 палестинци во една зграда и фрлале гранати врз нив, при што убиле 49 цивилисти. На ѕидовите од зградата напишале израелците "Make war not peace" и "Arabs need to die - Арапите мора да умрат".
http://www.liveleak.com/view?i=5a5_1232599803

извор

бумеранг потполна подршка имаш од мене.
И од мене исто така

Сте си ги измешале термините.
Израел не врши геноцид, едноставно им вели да се потприберат.
Всушност постои огромна резерва и толеранција од страна на Израел, огромно внимание за цивилите и штетата.
Се забавуваат како мачка кога си игра со глувче.
Можете да замислите што ќе остане од палестинците и од арапскиот свет, ако Израел стане сериозен.
Се воздржуваат колку можат, но да не заборавиме се работи за војна, а во војната има некои други правила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom