- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.769
- Поени од реакции
- 4.191
imaat golem problem od 10.45 eve sega e 22.40 seuste e problemot ....Имате проблеми денес со телевизијата? Кај мене или нема ништо или сецка цело време, не се гледа ништо.
imaat golem problem od 10.45 eve sega e 22.40 seuste e problemot ....Имате проблеми денес со телевизијата? Кај мене или нема ништо или сецка цело време, не се гледа ништо.
Имавме вчера ови аматерите од Вип нема тв од 8.30 се до 00,45 можеби и повеке во ноќта последно кога видов не беа како што треба нон стоп прекинувањје повеке од 16часа,денесека добри се...Катастрофа...Немаше Битола,Велес,Прилеп од сигурни извори....Имате проблеми денес со телевизијата? Кај мене или нема ништо или сецка цело време, не се гледа ништо.
Од централа е, така да нормално дека кај сите ќе има проблем.Имавме вчера ови аматерите од Вип нема тв од 8.30 се до 00,45 можеби и повеке во ноќта последно кога видов не беа како што треба нон стоп прекинувањје повеке од 16часа,денесека добри се...Катастрофа...Немаше Битола,Велес,Прилеп од сигурни извори....
https://www.vipnow.mk
Како се деактивира услугава ?
Кај мене се е во ред.нема тв сигнал. не знам дали е до нас или нема и кај другите
Нема ни кај мененема тв сигнал. не знам дали е до нас или нема и кај другите