A1 телевизија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 октомври 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Навистина претеруваат, целата програма им се сведе на борба за преживување во која не бираат никакви средства,се некои чудни кампањи како да ги нападнал Хитлер,не бираат средства,снимаат репортажи за некои несреќни човечки судбини,ја искористуваат нивната мака,од тоа прават вести,филуваат стории,заборавија на програмата комплетно,реклами на секои 5 минути,како да се во воена состојба
plakaj i ti pa ke te reklamirat

300 evra/sekunda

--- надополнето ---

Незнам како не ви е срам и жал да зборите со таков гнев кон оние лица со посебни потреби? Имате ли нешто човечко во вас? Зарем тоа дете сака да е такво какво што е? Зошто да му биде скината негата? Зарем треба да не известуваат дека тече мед и млеко во државава? Известуваат за крајно нехуман потег, зашто лишиле едно дете од нега која му е страшно потребна.

Жално е за нас што од нашите тв сме приморани да бираме помеѓу сител и а1 и жално е што се караме која е подобра, но пожално е што ја осудувате телевизијата зашто го известила тој срамен и нехуман потег на владата. Јас лично се згрозив, не од изгледот на детето, него од тоа што погоре го кажав, и истовремено пуштив солзи... Навистина жално:(

sami lugeto se javuvat da gi davat na tv, barat pomos
ne se krivi televiziite

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
plakaj i ti pa ke te reklamirat

300 evra/sekunda

--- надополнето ---

sami lugeto se javuvat da gi davat na tv, barat pomos
ne se krivi televiziite

jas ne velam deka ne im e potrebna pomos,daleku od toa,samo pogresen e kontekstot vo koj gi stavaat ovie storii,gi delat lugeto so vakvi sudbini na onie koi pripagaat na sdsm t.e A1 odnosno na Vmro t.e Sitel

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Младен Чадиковски за куро не го бива(во пакет со Менче Точи) од причина што Вие Господине Младен Чадисковски немате харизма,и имате одбивен глас на ТВ за кој Јас не сум должен да го слушам твојот беден глас ,..те молам остапи ја твојата позиција за галвен уредник на Борјан Јовановски....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Настрана политичко определување, оваа А1 е крш за разлика од претходните години, односно периоди пред 2-3 години.

Прават 18 години, освен промена на програмата на чело со со Јофе, односно да даваат квалитет како порано наместо квантитет како сега, добро ќе биде.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.158
Поени од реакции
18.189
Е уште ова не мислев.Слушам од дневна старциве нервозни,ја пцујат А1.На сред серија му се уклучија А1 Вести,за да го пренеселе почетокот на митингот на Љубе Бошкоски?!?!:eek:

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.051
Поени од реакции
15.026
тоа ти е ексклузивна вест....Љубица имала повеќе од 9 луѓе на митинг.......

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.158
Поени од реакции
18.189
Мислам дека им е ефектен автогол на А1.Особено дека е сред серија која им е наверојатно најгледана....

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Да немавме кабловска/сателитска, дефинитивно новата влада ќе требаше да прави проект за нови душевни болници.

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.158
Поени од реакции
18.189

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
Јас си реков некоја несреќа се има случено што прекинале на сред серија за вести,последен пат тоа коа се случи потона брод во Охридов а сеа за митинг на Љубета.

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.051
Поени од реакции
15.026
дури има наелектризирани телевизии...ќе има и 'независно новинарство'

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Како не им е срам да лажат како цигани бе мајката нивна да им ја ебам инцестоидна.
Токму пред избориве Викиликс ке истакнува информации за "корупција" на владата, а притоа не покажаа ниту еден доказ т.е. да видиме директно напишано од официјалната страна на Викиликс. Јас барав и ништо не најдов од тоа што го кажаа гадовите.
Ненормално е тоа како се обидуваат да го изманипулираат народот да гласа за СДСМ оценувајки дека ако не се гласа за СДСМ ке ја затвореле телевизијата и дека од нас зависело:mad:.

Се молам на Бога да победи ВМРО и да ја затворат предавничката телевизија.

Смрт за А1 и за предавниците во телевизијата кои работат против државата .

Г

Грејвдигер

Гостин
Плукање не е доволно за предавници и манипулатори.
А незнам што ти значи првото прашање и каде ти виде во мојот пост јас да го спомувам Бранко или Сител...јас сум револтиран од А1 и затоа ги критикувам затоа што ме наполнија со гнев и омраза од ненормалните работи кои ги прават и емитуваат на телевизија.
Прашањето беше јасно, само некако се обидуваш да не одговориш на истото... Се фати за тоа како можело пред избори А1 да објавуваат документи од Викиликс т.е. Балканликс и дека тие не се сигурни. Бидејќи се изнаплука за тоа те прашав за твое мислење околу веста на Сител во кој е користен истиот извор. Директно не спомна никој, но јасен ти е постот.

Но тоа не е тема на дискусијата, ако си за Викиликс... има посебна тема, пишај, ќе дискутираме таму. ;)
И без нервози... :)

П.С. Никој не те тера на сила да гледаш некоја телевизија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom