A Song of Ice and Fire

• Креатор на темата Креатор на темата Body Electric
  • Време на започнување Време на започнување
Интересен канал на „Вашата Цевка“ со теории поврзани со книжниот серијал кој сите ние тука го обожаваме. ;)

Самиот автор на каналот кажува дека пола од неговите тврдења се веројатно неточни, ама интересни се за слушање.

До сега ги има обработено „Сплетките на Мартелови“, „Кој го напишал Розе Писмото“ и како последна „Кој ги затрул скакулците во мед“.

Уживајте. :гик:

Со ова темпо сите 5 ќе излезат за едно 5 години.

ги немам прочитано книгите само ме интересира дали е спомната мајка му на Џон Сноу.......значи ме интересира дали се знае, а инаку НЕ САКАМ ДА ДОЗНААМ КОЈА Е :)

Doran Martell и компанија за 5та сезона. Го знам типот кој ќе го игра Doran од споредни улоги, обично глуми арап и мислам дека е ептен погоден!

Релативно познат е. Го памтам како еким во еден од серијалите од Star trek. Освен што изгледа како Арап, според вистинското име најверојатно и е Арап, родум од Судан. Не е лош изборот, но останува да се види.
А и змивчињата се интересни :)
Не верувам дека Арео, барем во серијата, ќе има значајни дијалози.
Како и да е, ако беше жив Мајкл Кларк Данкан ќе беше добар избор.

јаки пиќиња ќе има:icon_lol: треба сеа од грејџој фамилијата да објават, изгледа виктарион и еурон ќе ги спојат а за шеста ќе ја пукнат ариане

Кога стигна да го објавиш ?? :D :D
F5 F5 F5 F5 F5

Се зезам, отворив онака да видам дали има новости пошто видов од Youtube дека други канали на кои сум зачленет имаат видеа од Comic Con и ми текна да проверам WiC.net

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom