- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.725
- Поени од реакции
- 85.668
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
единствена причина поради која сакам да си купам таблет е овој серијал книги да можам да го прочитам на српски или хрватски превод.. пробав на анг али премногу ми е сложен за мое ниво.. јбг
True or false?
wow release date
http://www.christiantimes.com/artic...o.be.succeeded.by.a.dream.of.spring/48418.htm
За сезоните, прво да видиме чичо Мартин колку планира да напишеКако нов фан на ГоТ кој ги изгледа сите сезони за десетина дена ме интересираат неколку работи.
Колку сезони планираат ?
Колку книги има ?
Дали ги има книгите во МК и шо пари се ?
И дали ако ги има Jon Snow е преведен Џон Снег ?![]()
Да те прашам, би сакал да ги купам сите 5 книги на англиски, можеби знаеш дали, и ако да каде најблиску до Пробиштип ги има, би ми помогнало и име на книжара во Скопје, фала однапредЗа сезоните, прво да видиме чичо Мартин колку планира да напишеМоментално се излезени 5, или 6, зависи како ја сметаат третата книга што е поделена на 2 книги, во Икона се по 700 денари али можеш и од алиекспрес да си ги порачаш ако ги има. Преводот го ѕирнав на ланскиот саем, нема Џон Снег, солиден е но Мартин е Мартин, фантастичен му е пишаниот збор, ако не ти е проблем англискиот, препорачувам.
![]()
откај да знам за Пробиштип кај ги има најблиску, за Скопје ете имам пишано сто пати на форумов, Икона книжара. Најдобро ако знаеш некој да ти ги купи па да ти ги донесе.Да те прашам, би сакал да ги купам сите 5 книги на англиски, можеби знаеш дали, и ако да каде најблиску до Пробиштип ги има, би ми помогнало и име на книжара во Скопје, фала однапред