A Song of Ice and Fire

• Креатор на темата Креатор на темата Body Electric
  • Време на започнување Време на започнување
10702180_650915758336960_5558953577549312413_n.jpg

единствена причина поради која сакам да си купам таблет е овој серијал книги да можам да го прочитам на српски или хрватски превод.. пробав на анг али премногу ми е сложен за мое ниво.. јбг

единствена причина поради која сакам да си купам таблет е овој серијал книги да можам да го прочитам на српски или хрватски превод.. пробав на анг али премногу ми е сложен за мое ниво.. јбг

Купи си Киндл или Нук на старо. (y)

I actually finished the book three years ago, around the same time as A Dance with Dragons, but my publisher wanted to see if Game of Thrones the TV show really took off in popularity before releasing it so we could really capitalize on that."
Вау, неверојатно :facepalm:
Дај бе доста го тупите веќе :D

Како и да е пробувам да не мислам на release date мачно е веќе, додека не е официјално...

Последно уредено:
Ова повеќе би одговарало во делот за серијата, ама бидејќи таа тема е затворена, ќе одговара и тука. :) :)

Погледајте ги и останатите плеј листи за минатите сезони. :D :D

Како нов фан на ГоТ кој ги изгледа сите сезони за десетина дена ме интересираат неколку работи.
Колку сезони планираат ?
Колку книги има ?
Дали ги има книгите во МК и шо пари се ?
И дали ако ги има Jon Snow е преведен Џон Снег ?:icon_lol:

Како нов фан на ГоТ кој ги изгледа сите сезони за десетина дена ме интересираат неколку работи.
Колку сезони планираат ?
Колку книги има ?
Дали ги има книгите во МК и шо пари се ?
И дали ако ги има Jon Snow е преведен Џон Снег ?:icon_lol:
За сезоните, прво да видиме чичо Мартин колку планира да напише :D Моментално се излезени 5, или 6, зависи како ја сметаат третата книга што е поделена на 2 книги, во Икона се по 700 денари али можеш и од алиекспрес да си ги порачаш ако ги има. Преводот го ѕирнав на ланскиот саем, нема Џон Снег, солиден е но Мартин е Мартин, фантастичен му е пишаниот збор, ако не ти е проблем англискиот, препорачувам. :)

За сезоните, прво да видиме чичо Мартин колку планира да напише :D Моментално се излезени 5, или 6, зависи како ја сметаат третата книга што е поделена на 2 книги, во Икона се по 700 денари али можеш и од алиекспрес да си ги порачаш ако ги има. Преводот го ѕирнав на ланскиот саем, нема Џон Снег, солиден е но Мартин е Мартин, фантастичен му е пишаниот збор, ако не ти е проблем англискиот, препорачувам. :)
Да те прашам, би сакал да ги купам сите 5 книги на англиски, можеби знаеш дали, и ако да каде најблиску до Пробиштип ги има, би ми помогнало и име на книжара во Скопје, фала однапред

Да те прашам, би сакал да ги купам сите 5 книги на англиски, можеби знаеш дали, и ако да каде најблиску до Пробиштип ги има, би ми помогнало и име на книжара во Скопје, фала однапред
откај да знам за Пробиштип кај ги има најблиску, за Скопје ете имам пишано сто пати на форумов, Икона книжара. Најдобро ако знаеш некој да ти ги купи па да ти ги донесе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom