Каков фотоапарат имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен,па со здраве да си го ползваш новиа фотоапарат.Кога ке видиме некоja слика со него?
Денес ѕирна малку срамежливо сонце, па решив да прошетам и да го испробам во дневни услови. Еве неколку фотки во vivid colors мод:

klupi_1.jpg

Еве едно кропнато делче од првата фотографија, во покрупен план:

klupi_3.jpg

klupi_2.jpg

И една во sephia мод:

vlae_1.jpg

За мои потреби и аматерски сликички имам Kodak Z712 IS.Ништо посебно,ништо сериозно...
m_kodak.www.fotovip.pl.jpg

За мои потреби и аматерски сликички имам Kodak Z712 IS.Ништо посебно,ништо сериозно...

Мирна:) ова е многу добро.....дај пушти некое сликче

Ај еве нешто новогодишно,доста намалено и не ме држете за збор со 4 мегаписели е сликано...ништо посебно(мислам на сликите) :smir:

Attachments

• 100_0792.jpg
    100_0792.jpg
    95,2 KB · Прегледи: 166
  • 100_0806.jpg
    100_0806.jpg
    156,4 KB · Прегледи: 164

Браво браво! Дај те молам кажи ми од лично искуство какво е камерчево. Во план ми беше твоево или Z812IS, тро поновото. На нет прочитав се шо има за нив ама ми треба и тет-а-тет мислење (посебно ме интересира какви се ноќните слики).
Поздрав :helou:

Јас си имам Canon PowerShot A75 го земав пред неколку години во Белград, кога играа Србија и Америка баскет, да го сликам Ајверсон хаха... што знам, мене добро ме служи до сега, јес да малку го запоставив откако го купив мобилниот, не дека ми требаат професионални фотки, а башка со мобот можам да сликам кога ќе ми текне...Енивеј, задоволна сум си.:pipi:

Па не сум некој експерт да го коментирам апаратчево,ама задоволна сум,разлика помеѓу 712 и 812 мислам дека 812 има 8.1. мегапиксели,а овој е 7.1. за друго незнам...Одлично ги вади сликите со зум,а и за луѓе со нестабилна рака како мојата е одличен,а и од мое искуство со други дигитални Кодаков многу побрз е во однос на некои други,па сега незнам...тоа е мое мислење,да се разбирам тро поише,поише ќе пишев,а и да не лупнам некоја зелена сеа...хехе

Од пред една недела го имам овој фотоапарат навистина сум задоволен од ова ѕверче хехехехехеееее........

odozgo2.jpg

ODGOVOR ZA TOCKEST:
Epa vaka:
NIKON D50 = 506 evra (Duty-Free Shop)
NIKKOR 70-300 = 106 evra (PIX+)
Torbica LOWEPRO = 17 evra (PIX+)
Sigma UV filter 62mm = 15 evra (PIX+)
Stalka = 12 evra (Germanos)

i sega vo Cetvrtok kje dojdam vo Skopje da si zemam NIKON Speedlight SB-600 i Dalinsko za nego = MNOOOGU EVRA za ovie 2meseci :ija:

Ај да се пофалам конечно ми стигна Fuji FinePix Z5fd :vozbud:

И баш е вакво "Raspberry Red" те розево :kesa: (а порачано беше "Mocha Brown" те кафеаво).

Attachments

• FujiZ5fd 3quart.jpg
    FujiZ5fd 3quart.jpg
    30,8 KB · Прегледи: 119
По-јебачко е така :D баш и шмизличко, girl-catching, spy etc.. hehe

Еден никаков.
Не знам ни шо марка е,ама знам дека не е дигитален у никој случај.
Ама има блиц,битно...:pos2:

jas imam CASIO EX - Z77 pink , super fotki prave

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    6,1 KB · Прегледи: 116

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom