Каков фотоапарат имате?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Мистичен,па со здраве да си го ползваш новиа фотоапарат.Кога ке видиме некоja слика со него?
Денес ѕирна малку срамежливо сонце, па решив да прошетам и да го испробам во дневни услови. Еве неколку фотки во vivid colors мод:

klupi_1.jpg

Еве едно кропнато делче од првата фотографија, во покрупен план:

klupi_3.jpg

klupi_2.jpg

И една во sephia мод:

vlae_1.jpg

N

NeMiRnA

Гостин
За мои потреби и аматерски сликички имам Kodak Z712 IS.Ништо посебно,ништо сериозно...

N

NeMiRnA

Гостин
Ај еве нешто новогодишно,доста намалено и не ме држете за збор со 4 мегаписели е сликано...ништо посебно(мислам на сликите) :smir:

Attachments

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
За мои потреби и аматерски сликички имам Kodak Z712 IS.Ништо посебно,ништо сериозно...
Браво браво! Дај те молам кажи ми од лично искуство какво е камерчево. Во план ми беше твоево или Z812IS, тро поновото. На нет прочитав се шо има за нив ама ми треба и тет-а-тет мислење (посебно ме интересира какви се ноќните слики).
Поздрав :helou:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Јас си имам Canon PowerShot A75 го земав пред неколку години во Белград, кога играа Србија и Америка баскет, да го сликам Ајверсон хаха... што знам, мене добро ме служи до сега, јес да малку го запоставив откако го купив мобилниот, не дека ми требаат професионални фотки, а башка со мобот можам да сликам кога ќе ми текне...Енивеј, задоволна сум си.:pipi:

N

NeMiRnA

Гостин
Па не сум некој експерт да го коментирам апаратчево,ама задоволна сум,разлика помеѓу 712 и 812 мислам дека 812 има 8.1. мегапиксели,а овој е 7.1. за друго незнам...Одлично ги вади сликите со зум,а и за луѓе со нестабилна рака како мојата е одличен,а и од мое искуство со други дигитални Кодаков многу побрз е во однос на некои други,па сега незнам...тоа е мое мислење,да се разбирам тро поише,поише ќе пишев,а и да не лупнам некоја зелена сеа...хехе

Член од
6 септември 2007
Мислења
190
Поени од реакции
49
Од пред една недела го имам овој фотоапарат навистина сум задоволен од ова ѕверче хехехехехеееее........

DzULA

Nikonian
Член од
31 мај 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
ODGOVOR ZA TOCKEST:
Epa vaka:
NIKON D50 = 506 evra (Duty-Free Shop)
NIKKOR 70-300 = 106 evra (PIX+)
Torbica LOWEPRO = 17 evra (PIX+)
Sigma UV filter 62mm = 15 evra (PIX+)
Stalka = 12 evra (Germanos)

i sega vo Cetvrtok kje dojdam vo Skopje da si zemam NIKON Speedlight SB-600 i Dalinsko za nego = MNOOOGU EVRA za ovie 2meseci :ija:

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Ај да се пофалам конечно ми стигна Fuji FinePix Z5fd :vozbud:

И баш е вакво "Raspberry Red" те розево :kesa: (а порачано беше "Mocha Brown" те кафеаво).

Attachments

Член од
7 март 2007
Мислења
197
Поени од реакции
12
По-јебачко е така :D баш и шмизличко, girl-catching, spy etc.. hehe

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Еден никаков.
Не знам ни шо марка е,ама знам дека не е дигитален у никој случај.
Ама има блиц,битно...:pos2:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
jas imam CASIO EX - Z77 pink , super fotki prave

Attachments

• 6,1 KB Прегледи: 116