Лудата Кристина
True Girl
- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 17
ау и јас одвај чекам пораснав со нив 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тука си во право, новиве скечови да бидеме искрени, срање се.Не се тоа што беа.Постарите ми се мене закон, кога и да ги гледам паѓам од смеа, баш ко тебе.Се надевам ќе ме демантираат али веќе не се тоа што беа.
Последниве години се послаби и послаби скечови вадат. Веројатно нема тема веќе што може да ја обработуваат и добро да не насмеат како порано. Сега повеќе од вицеви прават скечови.
Милион пати им ги иам глеано некои стари клипови и уште се смеам на нив.
Како и да е подршка за тоа што го работат и секоја чест за нив.
ти си ова тебе те интересираше глупсон
![]()
шо ссе лутеш одма тоа е староегипетска шега не мислев ништо лошоти си ова тебе те интересираше глупсон
![]()
јас ти кажав асирска ама не сватишо ссе лутеш одма тоа е староегипетска шега не мислев ништо лошо![]()
Се надевам новите скечови ќе бидат за нашата влада .. и законите кои што се донесоа .
![]()
Y U TALK ABOUT POLITICS ?Се согласувам дека во последно време скечевите им беа се послаби, ама во секој случај го подржувам нивното враќање. И ова што ќе се емитуваат на Алфа им е добар потег, мислам дека од Алфа ќе имаат најмалку притисок за содржината на скечевите. Видовте на еднооки и на Васко Ефтов што им се случи, мислеа дека на Канал 5 ќе можат да го критикуваат Груевски...
Генерално К 15 е едно од најдобрите нешта што некогаш е направено во МК на креативен план.