K-15 (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам ќе ме демантираат али веќе не се тоа што беа.
Последниве години се послаби и послаби скечови вадат. Веројатно нема тема веќе што може да ја обработуваат и добро да не насмеат како порано. Сега повеќе од вицеви прават скечови.
Милион пати им ги иам глеано некои стари клипови и уште се смеам на нив.
Како и да е подршка за тоа што го работат и секоја чест за нив.
Е тука си во право, новиве скечови да бидеме искрени, срање се.Не се тоа што беа.Постарите ми се мене закон, кога и да ги гледам паѓам од смеа, баш ко тебе.

Еве за што зборувам:

Фала Богу освен вести и турски серии да видиме и малце македонски хумор од најдобрите. Со срејча :D

Абе ај...Овие новиве од рекапитулацијата се тапа..
Без разлика...Легендарните Ка петнаес ар бек! :D

Се надевам новите скечови ќе бидат за нашата влада .. и законите кои што се донесоа .
:D

Еххх израснавме со нив. Но старите скечеви им се позакон од новиве.

Се надевам новите скечови ќе бидат за нашата влада .. и законите кои што се донесоа .
:D

Еве ти една ама ова за најстарата гарнитура на државата :D Се истурам од смеење :D

Можеби ги исцрпија темите за скечови но дечките си имаат стил и затоа ќе ги гледам :)

Се согласувам дека во последно време скечевите им беа се послаби, ама во секој случај го подржувам нивното враќање. И ова што ќе се емитуваат на Алфа им е добар потег, мислам дека од Алфа ќе имаат најмалку притисок за содржината на скечевите. Видовте на еднооки и на Васко Ефтов што им се случи, мислеа дека на Канал 5 ќе можат да го критикуваат Груевски...

Генерално К 15 е едно од најдобрите нешта што некогаш е направено во МК на креативен план.

Се согласувам дека во последно време скечевите им беа се послаби, ама во секој случај го подржувам нивното враќање. И ова што ќе се емитуваат на Алфа им е добар потег, мислам дека од Алфа ќе имаат најмалку притисок за содржината на скечевите. Видовте на еднооки и на Васко Ефтов што им се случи, мислеа дека на Канал 5 ќе можат да го критикуваат Груевски...

Генерално К 15 е едно од најдобрите нешта што некогаш е направено во МК на креативен план.
Y U TALK ABOUT POLITICS ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom