K-15 (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
SUper si se deckite...nekad stvarno znaat dobro da nasmeat..

Abe tipcite se iscukani 100 posto...ne se normalni

super se :) iako stvarno vo posledno vreme nemaat premnogu dobru skecevi ali sepak znaat dobro da me nasmeat.

abe gi imate pesnite ili da gi uploadiram?

Dobri se ali posebno dobro bese ona so snot koa dobil 1 po matematika i im pisal pismo...Cepki

Најбољи од оноа квиз епизодата...
Цацко(водител): Во 1996 година беше премиерата на филмот Титаник(не ми текнуе).Тој освои 11 оскари вклучувајќи го и оној за најдобар филм.Леонардо Ди каприо доби оскар за главна улога.Кога се даваше филмот во кино Вардар кој стоеше на врата?

A ona na Mile? Vika: Ako vo makedonija ziveat 10% luge 7% od niv ziveat pod stres a 3% od niv ziveat vo Avstralija, Kanada itn LOL LOL LOL

batka od kaj da znam kao se vika shasija na engleski be,a tipot mi vika ovie lepenki ne bile za skoda lol :)-Toso

nema sto k-15 se zverovi. kakvi skecovi ke napravat toa da se zgazis od smeenje

ako vo makedonija ima vkupno 10%naseleni 7% od niv ziveat pod stres a 3% ziveat vo avstralija amerika itn! od ova 3 dena ne mozev da prekinam da se smeam

384566_10150395937526732_111758086731_8704399_1715986061_n.jpg

Се надевам ќе ме демантираат али веќе не се тоа што беа.
Последниве години се послаби и послаби скечови вадат. Веројатно нема тема веќе што може да ја обработуваат и добро да не насмеат како порано. Сега повеќе од вицеви прават скечови.
Милион пати им ги иам глеано некои стари клипови и уште се смеам на нив.
Како и да е подршка за тоа што го работат и секоја чест за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom