Мажи + вистинска љубов

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
girlll напиша:
Ja procita poslednata recenica?????
Kaj so pisaf JASNO I GLASNO deka mozebi e pogresna temata?.. Ja sum si zaklucila taka do sea i SE NADEVAM deka so tek na vreme ke mi se smeni mislenjeto PEACE
Ејј гласно???Е како може гласно ја ништо не слушнав:toe:Изглеа до моите уши е проблемот...

Негоооо бек ту д сабџект....
Според мене глупа е оваа дискриминација и генерализација дека машките незнаат да сакаат вистински или женските не вараат до толку или поише патат и незнам што таму наброја...??Се се работи до човекот каков е.Не секогаш машките, а и женските ги покажуваат чувствата и со тоа на некој начин се заштитуваат али тоа не значи дека незнаат вистински да сакаат.Секој на различен начин си ги покажува чувствата така како што смета дека е најдобро...

Анастазија ok mozebi neam dovolno ISKUSTVO ali si donesov zaklucoki FINO LEPO si prasaf.. Me napraj retardirana ti ebate.. Mozete slobodno da ja zaklucite temata ko so kazaf.. Moe bese da prasam.. A inace.. Ne sum edinstvena so pisufa na latinica.. Ednostavno poubavo mi e taka mene.. Problem?

Inace Ok mozebi navistina maskite znaat poveke da sakaat ama ja bar od lugeto so me opkruzuvaat i od raboti oseteni na svoja koza ne sum dobila takov vpecatok.. Neznam mozebi povesto gi krijat cuvstvata maskite..

Добро, што толку и се нафрливте на girlll? Аман, не сте веќе интересни. Си кажа девојчето дека чисто ја интересира и тоа не ја прави ниту глупава, ниту неписмена, ниту ретардирана.

Дискутирајте на темава, не за авторот.

Скул има право.Девојчето го интересираше и си праша.Вие кога ќе прашате нешо така ви се нафрлаат сите и ви викаат дека прашањето ви е неадекватно за возраста?

Јас мислам дека нема врска половата определба со љубовта.Се е до карактерот на човекот.

Jas mislam deka posti vistinska ljubov vo srceto na mazite.Mojot decko e takov zaedno sme veke 2 godini i sekogas mi daval dokazi za ljubovta megu nas i nisto ne baral za vozvrat.:back:

girlll напиша:
Nesakam ova da se sfati kako DISKRIMINACIJA MEGU POLOVI :baeh:
No sepak mislam deka mazite mnogu pomalce znaat VISTINSKI da ljubat od zenite..
Sto mislite vie?
Zasto sekogas pokratko trae taa LJUBOV kaj mazite?
Zasto mazite se pocesto neverni a sepak velat deka SAKAAT?
Kako tie lecat SKRSENO SRCE?

Neznam mozebi e pogresna temava.. No sepak me interesiraa ovie raboti.. Thx :kesa:
Ќе го повторам ставот искажан у другите постови на темава...Сите нешта кои ги наброја се, најблаго кажано, глупо генерализирање...Апсолутно не е точно дека мажите не знаат да сакаат, дека нивната љубов трае пократко или дека се почесто неверни(околу ова последново сигурна сум дека и самата многу добро знаеш дека не е така). Тие нешта се целосно индивидуални и не се одредени од полот. Има многу, многу женски кои се промискуитетни, неспособни за емотивно врзување и сл., а има истовремено и машки кои се спротивно од тоа. Ако до сега си налетувала на такви машки, запрашај се добро зошто е тоа така...
И колку и да не сакаш да прифатиш, факт е дека годините не ти дозволуваат да ти бидат доволно јасни некои нешта околу љубовта и сексот...:helou:

Впечатокот дека мажите не знаат да сакаат произлегува од тоа дека жените, генерално, се „програмирани“ да ги изразуваат своите чувства, додека мажите да ги потиснуваат и прикриваат. Ама тоа не значи дека не ги чувствуваат.:) Баш у многу ситуации знаат да испаднат дури и почувствителни од жените... Само што тоа не го истакнуваат до толку како жените.

Значи полот нема никаква врска со „способноста“ за сакање.:wink:

Ако имаш лошо искуство со некој, не значи дека тој истиот не знае да сака вистински (без разлика дали е женско или машко).
Нема некој шо не знае да сака вистински.

girlll напиша:
Zasto mazite se pocesto neverni a sepak velat deka SAKAAT?

Од сите поставени прашања овде, ова е нешто кое најмногу ме засмејува :)
За мажите да се „почесто„ неверни...генерално потребни се „почесто„ жени :helou:

:kesa: I just asked..

girlll напиша:
:kesa: I just asked..
И тие само ти одговорија. :spank:

Ајде, дојдовме до заклучок: Мажите и жените знаат подеднакво да љубат. Полот не игра никаква улога кога станува збор за љубов. Се е индивидуално. Затоа, со моќта на сивиот череп - ја заклучувам темава. :locked:

Темата е повторно отворена на барање на Трн_Во_Око.
А има и други членови кои сакаат да го искажат своето мислење.

Vaka sea
Nema masko ili zensko sto ne znae da saka vistinski. Toa zavisi od faktot dali ja nasle vistinskata licnost da go pokazat toa, no isto taka i od faktot kako, odnosno kolku se sposobni da manifestiraat ljubov. Sekoj si ima svoj nacin na pokazuvanje na ljubov, samo doagja do nedorazbiranja vo vrska, najcesto zatoa sto dvete strani imaat razlicni sfakjanja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom