Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
Bokserki, da. Ama od tie malce prilepenite kako na slikata. Great stuff. A onie drugite, leleeee, da ti vlezat u gz! A onie pogore spomentatie, dobro go ocrtuvaat "paketot" :lol:

и што сфативме досега, дека сите што носат боксерици носат заради луфтиранција (што нема врска, уопште не се луфтира ништо, напротив може да ти се оштети пакетот) и заради тоа што женските викаат дека биле посекси (оф мори мајко)

Јас носам секакви, ама мора да се чисти, се разбира, најмногу briefs, најмалку од боксеркине за луфтирација бидејќи реводно си го мијам, нели. Се разбира памук, бидејќи од другине кога ќе се запури, ужас!!!

vodkamixx напиша:
Абе боксерици се закон бе... исто као шорцеви да имаш :lol: широки и комотни луфтирација милина... :lol: а не у гаќи стегнати не може да се луфтира „јонче“ :lol: :lol: :lol: ќе се угуши... :lol: :lol:
Баш во памучни гајчи „јонче“ ти се луфтира, башка и потта брзо се впива.
Боксерките се од некој гаден, платнен материјал, кој не се луфтира и цела пот останува во него.

Acid напиша:
Баш во памучни гајчи „јонче“ ти се луфтира, башка и потта брзо се впива.
Боксерките се од некој гаден, платнен материјал, кој не се луфтира и цела пот останува во него.

точно така, тоа го искусив летово, и никогаш повеќе

Боксерки сакс, биг тајм.
Цел живот сум у класични, и многу сакам коа се шарени, се разбива монотонија.

Уште сум под импресии од едни црно-бели машки боксерки на кои што у позадина онака на беја бола беа нацртани две раце и напишано ела пипни ме.
ЗАКОН! :wink:

во Охрид така? :wink: еден другар ги купи многу луѓе баш нив ги сакет...

МаРиНа`Ох напиша:
во Охрид така? :wink: еден другар ги купи многу луѓе баш нив ги сакет...
Да, да, во Охрид тоа.
Него, сакав и ја да купам, ама немав пари.
Ај некој нека ми ги купи такви, па ќе му платам, мојт? :lol:

Ги има истите во еден бутик кај мене : 2? се. :roll:

Да се навратам на темава : видете го типов како е грд со белата трага од тангата :

29.gif

Грозотија еј. Како некој скица на мочни органи да му праел отпозади :x :x :x

Другари и другарки, еве, денес се прелажав и облеков боксерици.
Од сега се зарекувам дека никогаш повеќе во мојот живот нема да го направам тоа! Тотален некомодитет! Немате појма како ми идат на нерви во моментов.

Можеби се добри за шетање, ама за работа (поготово седечка) ич не ги бива.

за спорт се знае гаќа класик али онака за преку ден боксерки си поштуем максимално... али памучни и припиени. е сеа поскапи се али се исплати. инаку за спиење ништо подобро од комотни боксерки, поготово у жешки денови

Е добро бе другарче, само ли до мене ќе да е?
Сега носам боксерици и се потам ко слон. Со обични гаќи не ми се случува тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom