Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
tanga i nisto drugo,ne samo sto non-stop nosam tuku i sekogas mi e udobno,i se osekam i poubavo i pozenstveno.a bokserici...mnogu ama mnoogu retko nosam,ne se osekam ic ubavo u niv,em sto mi se neudobni ai baska me pravat da se osekam grdo.mnogu jasno,glasav za tanga.

сите што се изјаснивте за танга, слободно пишете ми ПП

Ништо незнаете вие .... какви гакички има -свилени пример на гз да паднеш а вие сте запнале за танга па танга...ништо не праиме вака...:star:

Гласав за боксерици,затоа што ми се сто,не,милион пати поудобни него танга.Танга носам исклучиво само под бели панталони,иначе одвратно ми е чувството

За женско визуелно е поубаво кога ќе видиш во танга----а да не правиме муабет за Hot Pants,тоа е нешто најдобро и најсекси!!!

Abe zemi si normalna asolna pamucna gakja ubavo sto lezi na g'z sto so toa nezdravoto v g'z sto ti se pika.Da se gnjavam so toa,zasto??! Oti bilo seksi i ne znam sho......abe kako da ne!!:star:
Bashka sto ima mn faca bokserki :wink:

Definitivno bokserki,ama onie zenskite,ne gi ni cuvstvuvas,a i ne se poznavaat rabovi,tanga hmmmz gi nosam samo na beli panaloni i edvaj cekam doma da dojdam da gi soblecam,odvratno cuvstvo,a zenskite bokserki se mnogu sexy,btw vise tangata ne e u moda. :)

Бидејќи кажав дека сум за гакички а не боксерици(некако боксерици не ми иде) еве да видите на што мислев..ова за Димитар :):)

V254808_W92DRGB.jpg

V254812_W92DRGB_CROP1.jpg

V254305.jpg

V251285.jpg

V252972.jpg

V252626.jpg

V252260.jpg

Некако не ти верувам....дај слика од тебе :):) Се шалам слак, не се нервирај!

Не знам дали е до девојката или до гаќите али овие ми се фејворит.

V254305.jpg

Dimitarc напиша:
Некако не ти верувам....дај слика од тебе :):) Се шалам слак, не се нервирај!

Не знам дали е до девојката или до гаќите али овие ми се фејворит.

V254305.jpg

хихи иам исти такви...само мислам дека оваа слика ќе биде доволна :wink::icon_lol:

везе нема, тангата да се бута али не е непријатна.....О искуство си зборам. Мене ми поклонија танга за роденден лелелеле првиот саат време коа поцнав да ја носам ми беа секс у к..ац. Али после не се ни осека.
Дури после неколку месеци си купив усе еден пар, коа сум ептен радосен си ги носам у град.
И најважно ејјјјјјј ке си помислиш леле танга носи, од коа поцнав ексцесно да носам водов дека нема нисо посебно окулу тоа, ние музите само дигаме прав окулу тоа

Tanga mu e majkata .... definitivno stoi najubavo na devojka ,.... ali fakat e deka treba da imas telo (daze) da se nosi tanga. Ne ide na sve tanga ... na nekoi devojki definitivno im stoi bolje danosat bokserici ili pak normalni gakicki.
Ali ja obozavam tanga kaj devojka .... :)

Poudobno se custvuvam vo bokserici i obozavam da gi nosam i mislam deka ne se pomalku sexi od tangata a tanga nosam samo na beli pantaloni i sukna a ponekogas i na farmerki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom