Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
Acid напиша:
Е добро бе другарче, само ли до мене ќе да е?
Сега носам боксерици и се потам ко слон. Со обични гаќи не ми се случува тоа.

шо знам не ми е јасно зашто се потиш повеке у боксерици. по некоја логика би требало да е обратно. пробај (ако не си) памучни боксерици

Танга носам исклучиво на пантолони на кои се оцртува работ од било какви други гаќи. Иначе носам или боксерици или обични гаќи ( не од бабинските туку тие поубавите посекси што се) :kafe:

Мене повеќе ме пали танга од боксерици.:star:

vlatko напиша:
Мене повеќе ме пали танга од боксерици.:star:
На сите ги пали истото. Ама не можеш да знаеш дали женската носи танга или боксерици се додека не ја слечеш не? Може да те пали танга, само доколку ја гледаш како танга - не може да те пали преку здолништа, панталони, фармерки итн.. тоа ми беше муабетот. Во шо жените се чувствуваат поудобро? Шо носат повеќе и зошто?:icon_lol:
Јас во боксерици се чувствувам подобро отколку во танга. Ко шо напиша и Девилиш, танга само на некои фармерчиња или панталони.:kafe:

Јас повеке практикувам боксерици отколку танга,зш боксериците ми се многу поудобни од тангата.:kafe:

Башка поздраво е боксерици и тоа памучни од танга. Не планирам да пратам некаква си "мода" а да си нарушам здравје. Не фала. :kafe:

Весне, здравје, то, а танга не ти требит, ионака си преуба.

Ја највише обожавам домачици-оние памучни 3 за 100:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Шала на страна повеќе сакам танга ама откако дознав какви лоши последици може да има по здравјето носењето на танга не носам толку често како предходно.Инаку има толку убави гакички што некои од нив се 100 пати по секси од танга.Така да ако треба да гласам за што повеќе носам пред некои време би гласала танга ама сега ќе гласам за боксерици(иако немаат врска со боксерици ама ај:) )

Јас сум најчесто во боксерици. А бајаги ми е грдо и одбивно кога ќе видам женско во боксерици. Сега знете дека сите што се изјаснивте тука немате шански кај мене!

The`bItCh напиша:
Танга .. добро стои не викам не, ако не носиш ќе мислат дека си со стaромодни сфаќања и шо ти знам јас, ама пак танга под краткото мини здолниште?:ija:

Тие минич што ставиле го ставиле за да им ѕиркаат не за друго. Па ќе трпат

Танга.:je:

Не можам ништо друго да носам, некако не се чуствувам удобно. Мислам никогаш не спијам со танга, секогаш облакам обични гакички за спиење, али преку ден и кога сум излезена се чуствувам поубаво во танга. И бич, што има врска ако носам танга под мини здолниште? Јас не носам толку кратко мини за да ми се гледа гзот, си носам нормално мини, башка секогаш имам хулахопки, дури и летно време така што не може да се види ништо. Сеа има некои што намерно носат танга и ЕПТЕН мини сукњи само за да се види нешто, али таквите се далееееку од мое друштво :icon_lol:
пс. гакички носам во оние денови кога мора - како сега :kez::kez:

Танга! Посекси се и плус поудобни ми се! мислам не носам некои премногу тесни и од убав материјал носам! Имам и боксерици али повеќе танга!

Стандар танга, со тоа што поштовам боксерици многу и си ги носам ама ми се во далеку помал број ... ќе да гласам за танга:icon_lol:

п.с Некој погоре спомна дека му се лоши од боксерици ... се разбираме добро за што збориме? Има боксерици далеку појебозовни од танга ... не се занесувајте многу!:)

И тоа и тоа зависи од приликата и од периодот во месецот...но повеке ги сакам тие полу боксерици што се мислам дека знаете за што правам муабет, тоа ми е некако најсехи дури повеке и од тангата...мразам боксерици кои го прикриваат целото газе...:kafe:

:lut: Abe upm! Sakav za bokserici da glasam na greska tanga pritisnav.:lut: faka mada.......Glasam za bokserici zatoa sto se milion pati poudobni od toa partalot od tanga :pos: ali slusam devojkive si gi sakaat :) nemam problem so toa :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom