Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
Незнам како издржуваат оние кои носат боксерки да не ги фати с'клет! Кога ќе почнат тоа ногавиците да се засукуваат нагоре, а под фармерки и онака коа ќе се наберат, абе с'клет жив!

Боксерките се добри за тие што шетаат дома по гаќи.

па

абе боксерките се нај кул све е опустено а тие сто се стреч се закон а и на изглед се добри ги сакаат девојчињава :D

:wink: :wink: :wink:

Не можам да поднесам да ми се варат јајцињата во класична гаќа.. стегната.. агрррррррхххххххххххххх :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Боксерица.. фино, лагано.. растресито.. луфтирање.. милина :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Офчар напиша:
Не можам да поднесам да ми се варат јајцињата во класична гаќа.. стегната.. агрррррррхххххххххххххх :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Боксерица.. фино, лагано.. растресито.. луфтирање.. милина :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

пробав и ја така растресито, луфтирање и јајцата кајгана ми се направија, напротив, во боксерици повеќе се потиш, во обични гаѓи никогаш не сум се испотил

Arvandor напиша:
naj kef mi so tie prilepenite bokserici, bolji, zdravje. Sovet ne opblakajet tange, veruvajte ne sakata znam od iskustvo :oops: :roll:

ASkolsun... po ubavo nesht0 (bar na izgled) nema.

Заебете „што сакаат девојчињата“, најважно е вие да се чуствувате комотно во својата долна облека. Некои се чуствуваат комотно во боксерици (како Офчарот), ама мене тие многу ме потат и ми ствараат „с`клет“ - така да останувам верен на белата класична гаќа.

_ZlObNiCa напиша:
Sto i da nosite sepak posexy od pripieni boxerici nema :lol: :lol:
sl_MY04L.jpg

Можеби. И женската танга изгледа секси, ама замисли некоја „дебељуца“ во неа... Не e се за секого.

nenado.jpg

nenado2.jpg

Гад!!! :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ми се повраќа бе!

ohriganka напиша:
машки во боксерици се најсекси :oops:
Како не бе.
Според мојата статистика, оние што носат класична бела гаќа се избрани за „најсексуалски“ личности на форумов.

Абе сексуалски.. и шо?!

Глеј ти жените шо викаат.. да ѕирка нешо од ногавица, едно друго..

Ебаве дипломатите :D

Офчар напиша:
Абе сексуалски.. и шо?!

Глеј ти жените шо викаат.. да ѕирка нешо од ногавица, едно друго..

Ебаве дипломатите :D
Поубаво е да се гледа онака затегнато....
Нешто во стилот на ова...
piratdiznilend.jpg

Нели?

that image brings back memories best left untouched. :lol:

Абе боксерици се закон бе... исто као шорцеви да имаш :lol: широки и комотни луфтирација милина... :lol: а не у гаќи стегнати не може да се луфтира „јонче“ :lol: :lol: :lol: ќе се угуши... :lol: :lol:

Re: па

Dalibor напиша:
абе боксерките се нај кул све е опустено а тие сто се стреч се закон а и на изглед се добри ги сакаат девојчињава :D

:wink: :wink: :wink:

У право си Dalibor женските повеќе поштоваат машки што носат боксерици отколку гаќи... :lol: :lol: мене женски што ми кажувале дека повеќе сакаат машки у боксерици посекси биле.... боксерица си поштовам и си носам... :lol: :lol: а не као стар дедо у бели гаќи... :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom