Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
Јас сега се обидувам да ги заменам полека но сугурно белите со црни маици бидејќи повеќето гаќи ми се црни и позгодно ми е кога сите се црни поради перење да не пуштам за 5 бели маици и 2 пара гаќи машина. А што има лошо во белите маици на прерамки?

jas eve 2-3 godini samo bokserici si nosam mnogu mi e poudobno :)

Носам и обични и бксерици,ама повеќе поксерици,поудобни се во секој случај,ама за спортски активности повеќе обични гаќи,да не ми се мафта таквото на сите страни хехехехе!

BusHav напиша:
Носам и обични и бксерици,ама повеќе поксерици,поудобни се во секој случај,ама за спортски активности повеќе обични гаќи,да не ми се мафта таквото на сите страни хехехехе!
ja si go vrzuvam za noga be taka da nemam gajle :pos:

_ZlObNiCa напиша:
Sto i da nosite sepak posexy od pripieni boxerici nema :lol: :lol:
sl_MY04L.jpg

Темава Ви е суперска ете скришно ѕирнав и јас што гаќи носите!
Според мене најсекси машко газе е во овие прилепени боксерици,а мислам дека се и комотни...

Боксерици или ако немам време да се облечам како што треба после туширање и ако брзам ептен тогаш сум tubeless:)

Poudobno mi e vo bokserici i nosam pocesto,a tanga nosam na onie farmerki,pantolomi i suknji kade se poznava rabot i se soglasuvam deka tangata sama po sebe ne e dovolna za edna devojka da izgleda sexy i ima bokserici daleku podobri od nekoi tangi.

Hot pants за женски е најубаво-мислам од машки аспект,а и тангата ништо полошо.Сепак има и боксерици што убаво стојат на женското,зависи све од телото!

Боксерици. Поубаво се чуствувам кога сум облечена во боксерици отколку во танга. Поудобни се.

Стај си танга и прај се битанга :kez:

Строго боксерица, единствено така се чувствувам комотен.

До пред една година носев исклучиво танга..и на сукња и на фармерки и на спиење...не ја соблакав..дури и кога ми беа оние денови..се додека не ги разболев јајниците..сега си трпам мн.големи последици од таа танга...сега ја носам али не толку често се согласувам дека има мн.секси и обични гакички..

јас обожавам боксерици,ама како што кажа Аллита-од тие што се полубоксериците...најсимпатични ми се :)..
а танга,не носам..не ми е удобно во нив...
мојот глас оди за Боксериците

Najmnogu nosam od normalnite gakicki mislam najudobni se a tanga samo na beli pantoloni..
Bokserici poveke od tanga definitivno.

Јас носам женски боксерици, најдобро се осеќам во нив. Танга носам поретко, на бели панталони, на тесни панталони и фармерки пошто неќам да се оцртуваат рабовите на боксериците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom