Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не е, Валбуена е негде 165 ама навален е, овие двајца се исправени и плус аголот е таковPhotoshop e taka?Valbuena e nizok ali ne e 130
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е, Валбуена е негде 165 ама навален е, овие двајца се исправени и плус аголот е таковPhotoshop e taka?Valbuena e nizok ali ne e 130
![]()
Пак ќе игра Караско. Чадли се врати на крај од сезонава, само 6,7 меча одигра за ВБА и физички не е спремен.Караско веќе нема терен да помириса. Чадли загарантирано место ќе има наредна утакмица.
Lev bek.* Nikako ne e Karasko dobar za tamu ama imaat nedostatok na dobri levi bekovi. So Brazil vo 1/4 finale ocekuvam maksimalno da eksploatiraat tamu Brazilcite.
Каков десен бек Караско беНикако не се оверрејтед на овој турнир, напротив, најкомлетен тим се, без ниту едно слабо место. Освен десен бек каде што Караско е смешен и не смее да игра против посериозна репрезентација. Инаку имаат со Хрватите најдобар среден ред на турнирот, и Лукаку напред. Топ тим се, барем на ова првенство. На минатото беа незрели.
2014 и 2016 кој им беше најдобар играч? Не туку се прај паметен секој постНишто од Де Брујн. Ја одигра оваа контра но генерално е меѓу послабите кај Белгијанците на ова светско првенство. Тој е класичен пример на играч за клуб, не за репрезентација, како Агуеро или Меси на пример.
Da ali super bese sudenjeto, nema zbor.едно само не ми е јасно, Јапан го поминува Сенегал поради фер плеј и на следната утакмица на Јапан им суди судија од Сенегал
фифа...
едно само не ми е јасно, Јапан го поминува Сенегал поради фер плеј и на следната утакмица на Јапан им суди судија од Сенегал
фифа...
Караско веќе нема терен да помириса. Чадли загарантирано место ќе има наредна утакмица.
Kadebe ne si igra prirodno na AMC zatoa ne e iskoristen negoviot potencijal vo repkava.. selektorot na prvenstvovo go igra neso nalik pozivijata na pirlo..Ништо од Де Брујн. Ја одигра оваа контра но генерално е меѓу послабите кај Белгијанците на ова светско првенство. Тој е класичен пример на играч за клуб, не за репрезентација, како Агуеро или Меси на пример.