Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.793
- Поени од реакции
- 52.804
Само на крај што истрча, ништо не изигра цел натпревар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само на крај што истрча, ништо не изигра цел натпревар.
Не се џабе камиказиШтета што тргнаа сите на гол во последната минута, многу храбро од нив, но сите ќе го протолкуваат како наивност.
Ми текна среде полувреме на сликава ама не можев да се осмелам да гуглам, напето бешеАрно му текна на Мартинез дека Јапонците се метро и жилет па го уфрли Фелаини
Sent from my iPhone using Tapatalk
Од каде го извади фудбалов само Чадли, не голов туку перформансот откако влезе. Ќе го собере некој летово, испадна со ВБА, ваљда достапен е по дампинг цена.
Photoshop e taka?Ми текна среде полувреме на сликава ама не можев да се осмелам да гуглам, напето беше
Утакмицата против Јапонциве сумирано
![]()
Белгија секогаш ми била оверејтед, нафурана репрезентација со многу квалитетни имиња а без вистински тим
Photoshop e taka?Valbuena e nizok ali ne e 130
![]()
Lev bek.* Nikako ne e Karasko dobar za tamu ama imaat nedostatok na dobri levi bekovi. So Brazil vo 1/4 finale ocekuvam maksimalno da eksploatiraat tamu Brazilcite.Никако не се оверрејтед на овој турнир, напротив, најкомлетен тим се, без ниту едно слабо место. Освен десен бек каде што Караско е смешен и не смее да игра против посериозна репрезентација. Инаку имаат со Хрватите најдобар среден ред на турнирот, и Лукаку напред. Топ тим се, барем на ова првенство. На минатото беа незрели.