V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
Имам vw polo 2007 год.
И на најмали дупки се слуша тропкање кое доаѓа од позади (или средина) и како чкрипење некој тивок звук. Може некој да ми каже што е во прашање?
Благодарам

Здраво
Имам vw polo 2007 год.
И на најмали дупки се слуша тропкање кое доаѓа од позади (или средина) и како чкрипење некој тивок звук. Може некој да ми каже што е во прашање?
Благодарам
Мислам дека се предните амортизери. Кога е ладно надвор времето, даваат некој звук како да зачкрипува, дури и на најмало дупче но сепак кратко трае. Најчесто се јавува на првото палење кога е ладен автомобилот.

Голф 4, на пун лев или десен знае некад како да потчукнува шо може да е ?

Zdravo. Imam golf 3 i imam problem so svirka , na akumulator sviri, struja doagja na kontakt kleme ama svirkata ne sviri. Koga pritisk taster za svirka jako reagira na svetla? Shto moze da bide? Fala..

Добри 2дин мултимедии за голф 5 каде може да се најде низ Скопје?

Zdravo. Imam golf 3 i imam problem so svirka , na akumulator sviri, struja doagja na kontakt kleme ama svirkata ne sviri. Koga pritisk taster za svirka jako reagira na svetla? Shto moze da bide? Fala..

Нешто е пореметено или премостено со заземјување најубаво кај автоелектричар и со инструментот ќе лоцира проблемот

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Zdravo.Zemav OBD 2 kabel. Sakam da simnam VCDS programa. Dali e bezbedno da se koriati, odnosno dali moze da nastanat dopolnitelni steti od nea na ECU-to ili bilo sto drugo?
Автоматски споено мислење:

Golf 4 tdi 110 koga ke ja zapalam trese cela dvapati tripato mi se slucuva vo rok od tri dena a doswga ne mi se ima slucuvano taka znae li nekoj sto moze da e po 2/3 palenje gasenje posle normalno

Дали на дијагностика се гледа дали биле испукани перничињата некој да сподели искуства?

Zdr golfot e tdi 110 e sega prviot pat koga mi se sluci ova ja zapaliv i nemase snaga vo mesto i mnogu dimese pali gasni taka 2-3 pati i posle se najnormalno posle edna nedela isto taka a i mnogu tresese vnatre posle edna nedela pak isto ama kako prviot pat i denes pak isto nema snaga i mnogu dimi kako bel.siv cad i pocna da mi gasne sam a probuvav poveke pati i go ostaviv posle 15 min zapaliv kako da nemalo nisto se vo normala a zaboraviv majstort mi rece aditiv i dvotaktol ule da stavam ama pak nisto dokolu e zapoznaen nekoj ve molam za informacij. Golf 4

Дали знае некој DSG-то како стои со квалитет? На почетокот првите верзии што излегоа имаа проблеми со прегревање мислам. Дали се решени истите и како се понашаат кај поновите верзии на автомобили и дали имаат некакви нови проблеми истите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom