Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
koja колективност мајами сами се решија протиФ мајами играа со 6 играчи(првата петорка + Wade) сега се соочија со далеку помоќен противник кој немаат шанса да го сопрат, тим кој игра одлично во одбрана уште подобро во напад со новите засилување го направија најдобриот потег со продажбата на Биг Бен.

jove_bt напиша:
koja колективност мајами сами се решија протиФ мајами играа со 6 играчи(првата петорка + Wade) сега се соочија со далеку помоќен противник кој немаат шанса да го сопрат, тим кој игра одлично во одбрана уште подобро во напад со новите засилување го направија најдобриот потег со продажбата на Биг Бен.

da ne sakas da kazes deka nezasluzeno go smackaa miami? daj nemoj ne zbori vaka ziti se :) na kraj ne e bitno dali miami igrale bez wade i shaq i dali oni bile povredeni tuku bitno e deka bea DEKLASIRANI I IZGUBIJA! ova e isto kako da kazam deka karpos sokoli se najdobar kosarkarski tim kaj nas samo sto nemaat kvalitetni igraci da osvojat titula :) nikoj nema da te prasa za 10 godini dali igrale nekoi igraci povredeni tuku ke te prasa kakov bil rezultatot :) sea bulls koa ke izgubat od detroit ja sto da kazam deka se podobri od niv samo slabo igraa gordon i hinrich a? dosta e i polufinale iako seuste smetam deka zaedno so detroit i cleveland se ubedlivo najdobrite timovi na istok

ne изигра слабо Вејд супер си изигра со погрешен дрес играше како и да било не е темата за него не забегвам од темата... Факт е дека неможат да се споредат Мајами со Детроит пошто се скроз различни екипи така е тоа во кошарката и Вориорс го победија Далас па сега губат од Јута... така да тепале изгубиле мајами беше тоа помина сега гледам полуфинале дека Чикаго губи од детроит.

jove_bt напиша:
ne изигра слабо Вејд супер си изигра со погрешен дрес играше како и да било не е темата за него не забегвам од темата... Факт е дека неможат да се споредат Мајами со Детроит пошто се скроз различни екипи така е тоа во кошарката и Вориорс го победија Далас па сега губат од Јута... така да тепале изгубиле мајами беше тоа помина сега гледам полуфинале дека Чикаго губи од детроит.

abe gubi ama eve ja si priznavam deka igraat loso i deka zasluzeno gubat,a ti mi vikas miami izgubile zaradi ova - ona so ne e ic bitno :) a chicago vo cela sezona ima 7-1 rezultat vo pobedi so miami :) pozdrav

аха pa скоро сите тима оваа година имаа позитивен биланс против мајами катастрофа сезона имаат ... нема врска догодина подалеку нека стигнат

pozdraFFF...

abe najglupi se cikago buls ne gi biva za basket

G-gun напиша:

Abe decko ne pisuvaj glupavi postovi sto ke postignes so ova sto go pisa.. samo si p[oglupav so ovaa:pos2:

DoolroX напиша:
chicago - detroit 102 - 87 (1-3)

Da da super rezultat go gledav natprevarot dobri bea Chikago no sepak mislam deka nemaat sansi protiv Detroit:nesum:.no bas bi mi bilo milo Chikago da ode ponatamu..

G-gun напиша:

haha ako niv ne gi biva za basket tebe ne te biva za niso taka da gledaj si ja bavcata i uzivaj ne zamaraj ovde so gluposti.pozdrav

де бе... другата ке ја тепат детроит и готово :basket::basket:

Чикаго намали на 1-3 во серијата со Детроит...и направи ситен подвиг....или остана многу мала надеж дека Чикаго ке се врати 102-87 беше вечерва во Чикаго....Детроит изигра многу лошо и тоа Чикаго го искористи во целост одлична игра на Бен Волас го надрипа противникот дури 17 скока...Луол Денг со 25 поени беше главнот играч на Булси...додека од Детроит добро одигра Чонси Билапс со 23 постигнати поени...потфрли Хемилтон....кога гледав имаше само 4 поени на почетокот на 4 четвртина..искрено незнам колку постигна на крајот...важно Чикаго се враќа...сега повторно се играат 2 меча ако е потребно во Детроитto e to

Billa Bong напиша:
Чикаго намали на 1-3 во серијата со Детроит...и направи ситен подвиг....или остана многу мала надеж дека Чикаго ке се врати 102-87 беше вечерва во Чикаго....Детроит изигра многу лошо и тоа Чикаго го искористи во целост одлична игра на Бен Волас го надрипа противникот дури 17 скока...Луол Денг со 25 поени беше главнот играч на Булси...додека од Детроит добро одигра Чонси Билапс со 23 постигнати поени...потфрли Хемилтон....кога гледав имаше само 4 поени на почетокот на 4 четвртина..искрено незнам колку постигна на крајот...важно Чикаго се враќа...сега повторно се играат 2 меча ако е потребно во Детроитto e to

mislam deka zavrsi so 9 poeni hamilton :) procitav na nekoj post nekoj pisal deka najdobar poteg na detroit e prodazbata na big ben! ccc pa se vide vcera kolku e "pameten" i mudar toj poteg koga wallace imase poveke skokovi sto bi se reklo nego cel tim na detroit zaedno :)

DoolroX напиша:
mislam deka zavrsi so 9 poeni hamilton :) procitav na nekoj post nekoj pisal deka najdobar poteg na detroit e prodazbata na big ben! ccc pa se vide vcera kolku e "pameten" i mudar toj poteg koga wallace imase poveke skokovi sto bi se reklo nego cel tim na detroit zaedno :)
:pos:Ова ме изнасмеа убаво што го продале...убаво за Чикаго што го земаа..вчера поправо сабајлево се виде дали требале да го продаваат или не....незнам кој го пишал тој пост ама очигледно е дека незнае што збориto e to

Billa Bong напиша:
:pos:Ова ме изнасмеа убаво што го продале...убаво за Чикаго што го земаа..вчера поправо сабајлево се виде дали требале да го продаваат или не....незнам кој го пишал тој пост ама очигледно е дека незнае што збориto e to

idi malce pogore ke vidis :) izgleda lugjevo ne sfakaat deka big ben ne e igrac za da postignuva mnogu kosevi na natprevar,no toa e... :) ima vreme ke sfatat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom