Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Јове бе најмалку го очекував ова од тебе...Биг Бен убаво што го продале...па размисли малце поправо сто посто гледаше сабајлево како изигра и дали немаше да биде од корист во Детроит ако останеше 17 скока го надрипа и Рашид и Мегдајс и сите....да не беше он Чикаго сто посто ке загубеше

iskreno tesko deka chicago mozat da napravat presvrt ma da nikogas ne se znae i ja se nadevam na toa :) bitno e deka koa go slusam kako komentira igor trpevski mi doagja isto kako da ja gledam marija serifovic pred mene ccc :pos2: se prasuvam kako bi kometirale zaedno so tatko mu bosko :pos2: sigurno ke bide ludnica! igor ke zbori nesto bez vrska,a bosko ke pocne tema za sudiite kako go ostetile sileks:pos2: malce zabegav od temava ali morav

chicago se zakon steta ako ne se izborat za majstorka ke bide interesno

chicago go pobedi detroit na gosti so 108-92 i namali na 3-2 vo pobedi :) sledniot natprevar se igra vo chicago

bulls: hinrich - 17p 13as 5sk
gordon - 28p 1as /sk
brown - 15p 3as 8sk
deng - 20p 4as 7sk
wallace - 6p 4as 5sk
duhon - 8p 1as 1sk
thomas - 10p 1as 6sk
seifolosha - 4p 1as 2sk

Просто изненаден сум од Чикаго 3-2 секоја чест....успеа да победи таму кај Детроит....и да е уште во игра....но ке видиме...како што кажа Доолрокс сега се игра кај Чикаго следната и тоа е можност Чикаго да изедначи и 7-от натпревар да решава....кој ке оди понатака...108-92 заврши мечот кој се одигра утрово во Детроитto e to...Одлична игра на Бен Гордон со 28 поени и Луол Денг со 20 поени...од кај Детроит доминираше Билапс со 17 поениto e to...Се надевам дека Чикаго ке дојде до изедначување во серијата односно 3-3...но да не збориме пред да видиме.....

Денеска Чикаго ке оди на сигурна победа...и да си овозможи 7 меч да решава....се надевам дека ке решава 7 от и ке гледаме у сабота или коа му доаѓа таму...сепак да видиме вечер што ке се случи

ako pobedat vecer bulls mislam deka sansite za da go pobedat i 7 natprevar ke bidat 60-40 na nivna strana :) no prvo da vidime vecer sto ke se sluci ako pobedat chicago definitivno ke gi nokautiraat pistons :)

chicago - detroit 85 - 95 (2-4 vo pobedi) detroit ke igra vo finaleto na istocnata konferencija,a protivnikot ke bide podobriot od natprevarot pomegju new jersey i cleveland (2-3) :helou:

Како што кажа Доолрокс 85-95 за Детроит и пласман во финале на Детроит...4-2 во серијата со Чикаго...иако Чикаго направи подвиг со победата во Детроит со што намали на 3-2...искрено никој не очекуваше дека Чикаго ке изгуби на домашен терен...ама ете и тоа се случи
Толку од Чикаго оваа година....бај д веј утрово доминираа....
Хемилтон со 23 поени,Рашид Волас со 16,Тајшон Принс со 17,Чонси Билапс со 21..едноставно им бил денеска денот да Пистонси....4 играчи со двоцифрен број на поени...додека од кај Чикаго Браун со 20 поени беше предводникот на Булси..Значи уште еднаш
Детроит ин Чикаго аут:)

tolku od chicago ovaa sezona slednata so bolje igraci poise

`TENK` напиша:
tolku od chicago ovaa sezona slednata so bolje igraci poise
Не не е до играчите...туку до уиграностана играчите...секој тим би посакал да ги има Кирк Хајнрих и Бен Гордон...одлични играчи знаат сами да решат натпревар,тука може да го додадам и Луол Денг кој последнава година експлодираше...на секој натпревар даваше по 22 и повеќе што значи не е до играчите...туку до тактиките до тренерот и до уиграноста на играчите:smir:

EJ cto ima brat,sezonava i ne vi trgna bas naj dobro no ima uste mnogu do
krajot,tim mlad so prespektiva dobra za vo idnina,godinava tesko no...
na vakov BOSTON strasen,ima vreme,ako ja pleskas NBA na internet
pisi...pa ke pleskarime,BYE- MAN.

Одличен старт на новата сезона на Булси :vozbud:, супер деби имаше новиот прв пик на овогодинешниот драфт Дерик Роуз 11 п. 9 ас.
Чикаго - Милвоки 108 - 95

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom