Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
jove_bt напиша:
yeahhhhhh!!! пак ја изгубиФме ај јас мислам даоста ви беше предност 2-0. :)
не мајтап на страна стварно немом да сФатам како играчи како Денг и Гордон не сакатиАААаааАА едниот 26 другиот 27 поени абе фак фак фак...!!!!

a sakas da kazes deka deng e gordnon ne se dobri!?!?!?!? deng e 3-ka sto majami moze da sonuva takov igrac na taa pozicija,a za gordon da ne zboram ocigledno ne si zapoznat so kvalitetite na cikago ako ovie dvajca se slabi togas majami cel tim se mizerija

Billa Bong напиша:
Изгледа дека ни мал дел нема да се оствари од тоа ѓто го реков 107-89 срамота се мислев дека Мајами ке се врати ама како тргнале лошо:kesa:..следат 2 натпревара во Мајами ако тие ги добијат мислам дека ке решава 7 от меч:tv:

abe chicago se podobri ja sto vi zboram celo vreme imaat mnogu dobar tim,a vie ste zapnale za toj shaq koj cela sezona igra katastrofa

DoolroX напиша:
abe chicago se podobri ja sto vi zboram celo vreme imaat mnogu dobar tim,a vie ste zapnale za toj shaq koj cela sezona igra katastrofa

Da da, ovaa sezona e tapa za Shaq, plus Wade bese povreden ama neznaev deka pa do tolku se slabi Miami ili pak Chicago epten stanale jaki. :)

F.A. напиша:
Da da, ovaa sezona e tapa za Shaq, plus Wade bese povreden ama neznaev deka pa do tolku se slabi Miami ili pak Chicago epten stanale jaki. :)

da da bea povredeni i sekako deka toa bilo golem problem
no i tie natprevari koi sto gi igraa wade i shaq vo 90% od slucaite bea mizerni i veruvajte deka shaq poveke nema da se vrati vo onaa negova prepoznatliva forma,a na wade normalno mu treba vreme taka da ke go cekame da bide onoj stariot na pocetokot na slednata sezona :) chicago zaedno so detroit i cleveland se najdobrite 3 tima vo istocna konferencija i ja koga zboram deka ke stignat barem do finale na konferencija nikoj ne mi veruva :) kolektivnosta e najdobar del od igrata na bulls zasto nema nekoja zvezda sto samo ona igra (kako kobe,iverson dodeka bese u 76 ers...) tuku site igraat zaedno i koga ke potfrli gordon tuka e hajnrih i obratno,koga go nema deng tuka e nocioni,a golem plus e i angazmanot na big ben zasto znaeme kolku znaci negovata igra pod kosevite

Не далеку дека Чикаго се слаби напротив..јаки сеto e toно неможе да се мери еден Чикаго со Мајами..сега може ама кога Мајами игра како што треба односно нема повреди во тимот и такви глупости на Мајами му нема равен тоа можам да го признаам..а и вие..видовте што се случи претходнава година така да се е кажано..оваа година не е така ги зафатија повреди прво Шек па Вејд и тоа е тоа..да им се случеше тоа на Чикаго да им се повредеа Гордон и Хајнрих или Денг е тек тогаш ке го видевме Чикаго..to e toПовредите се криви:smir:!

Billa Bong напиша:
Не далеку дека Чикаго се слаби напротив..јаки сеto e toно неможе да се мери еден Чикаго со Мајами..сега може ама кога Мајами игра како што треба односно нема повреди во тимот и такви глупости на Мајами му нема равен тоа можам да го признаам..а и вие..видовте што се случи претходнава година така да се е кажано..оваа година не е така ги зафатија повреди прво Шек па Вејд и тоа е тоа..да им се случеше тоа на Чикаго да им се повредеа Гордон и Хајнрих или Денг е тек тогаш ке го видевме Чикаго..to e toПовредите се криви:smir:!

deng bese povreden i ne igrase na dosta natprevari :)

DoolroX напиша:
deng bese povreden i ne igrase na dosta natprevari :)
Денг?Добро не е ни битно толку тој(море битен е):)..ама Гордон е главниот во тимот тој е тој што го носи Чикаго до победа со тројки ги раструра to e to

Billa Bong напиша:
Денг?Добро не е ни битно толку тој(море битен е):)..ама Гордон е главниот во тимот тој е тој што го носи Чикаго до победа со тројки ги раструра to e to

da :) a i onoj ludakon big ben toj nemoze kos da pogodi ali zatoa po 15-20 skoka ima na natprevar :)

DoolroX напиша:
da :) a i onoj ludakon big ben toj nemoze kos da pogodi ali zatoa po 15-20 skoka ima na natprevar :)
Абе да бидеме реални од секогаш било така Бен Волис бил најдобар дефанзивец најдобар скокач се што е врзано со одбрана..никогаш не сум го видел сам да порази некој тим со симултанка од 40 поени...уште кога играше за Детроит не даваше ни 10 поени по натпревар па не сега...
Сите очекуваа дека он кога ке дојде во Чикаго се ке се смени to e toНели беше така? Дека ке почне да дава повеќе од себе ке биде главен поентер со Гордон и Хајнрих но не е така....он си е ист..таков си е таков ке си останеto e to

Billa Bong напиша:
Абе да бидеме реални од секогаш било така Бен Волис бил најдобар дефанзивец најдобар скокач се што е врзано со одбрана..никогаш не сум го видел сам да порази некој тим со симултанка од 40 поени...уште кога играше за Детроит не даваше ни 10 поени по натпревар па не сега...
Сите очекуваа дека он кога ке дојде во Чикаго се ке се смени to e toНели беше така? Дека ке почне да дава повеќе од себе ке биде главен поентер со Гордон и Хајнрих но не е така....он си е ист..таков си е таков ке си останеto e to

pa licno ja ne ocekuvav da pocne da dava mnogu kosevi toa ti e isto ko da ocekuvas od shaq da pocne ima 90% preciznost od slobodni :) a deka ima pridones ima i toa mnogu golem zatoa i pisav ne dava kosevi ali zatoa vo skokovi mu nema ramen

Мислам дека тотално сум у заблуда дека Мајами нешто ке стори..:lud:..Мислев дека сега во Мајами ке тепа 2 по ред и ке изедначи на 2-2 во дуелот со Чикаго...ама ете по ова се гледа дека Чикаго е стварно добар тим...to e toСо 104-96 заврши и 3-от дуел меѓу овие два тима нормално со победа на Чикаго иако Мајами водеше на полувреме со 52-45...Чикаго дојде и до 3 победа!една му фали за одење натака..Дали тоа ке биде следниот дуел исто кај Мајами или дома ке видимеto e to
Вечерва доминираа Бен Гордон со 27 поени од Чикаго и Вејд со џабе уфрлените 28,тука беше и Шек со 13 скока но попусто...Следниот меч е во Вторник...

Бај д веј ЧЕСТИТО ПОБЕДА!

chicago ke gi tepa majami ako stvarno bide taka ke bide golema sramota za majami Ben Wallace zakon,samo sto vidov deka vodat 3-0

DoolroX напиша:

кога некој од сегашниве играчи ќе го достигне Шек и ќе ја има неговата сила ''The DIesel'' не за џабе го викаат така, тогаш кажи ми т.е. пиши ми пп. А не да ми кажуваш дека Шек е слаб и катастрофа ако не беше Шек мајами немаше да види титула и енмаше да стигне оваа гдина до плеј оф. Така да многу јадење бурек не за Гордон да супер играч е ама за Денг не знам од кое дрво го слегле да сеа и кошарка ќе игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom