Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
jove_bt напиша:
кога некој од сегашниве играчи ќе го достигне Шек и ќе ја има неговата сила ''The DIesel'' не за џабе го викаат така, тогаш кажи ми т.е. пиши ми пп. А не да ми кажуваш дека Шек е слаб и катастрофа ако не беше Шек мајами немаше да види титула и енмаше да стигне оваа гдина до плеј оф. Така да многу јадење бурек не за Гордон да супер играч е ама за Денг не знам од кое дрво го слегле да сеа и кошарка ќе игра.

ajdeee sega si zadovolen sto stignale do play off a?do pred edna nedela vikase ke stignat vo finale,a sega zadovolen i so prva runda od play off i tamu gubenje od "slab" tim kako sto se bulls.ccc a za deng ako e simnat od drvo togas da ne zboruvam za 90% od timot na miami sigurno mu se braka po krv :) od sto e simnat od drvo im dava po 20-25 poena,a tek pa da ne bese :pos2: znaci cim e drvo i im dava po tolku kosevi sto da receme za miami od kaj se simnati nivnite igraci!? a za shaq me boli kako go vikaat ako sakaat neka go izberat za mvp mene ic ne mi cue ti bidi si zadovolen so toa,a ja ke bidam zadovolen koga ke gi pominat miami.pozdrav

DoolroX напиша:
sea barem da tepaat 4-0 i ke bide extra :)
Така и ке биде!to e to4-0 за Чикаго..можам да речам дека доминираа во сите дуели...to e to

Billa Bong напиша:
Така и ке биде!to e to4-0 за Чикаго..можам да речам дека доминираа во сите дуели...to e to

e ova se postuva koga nekoj e iskren :) bravo

DoolroX напиша:
e ova se postuva koga nekoj e iskren :) bravo
Не да бидеме искрени не ли е така Чикаго потполно доминира првиот натпревар 96-91 вториот ги утепаа 20 разлика сега кај Мајами 104-96 се гледа дека се подобри и тоа еto e to

3-0 за Чикако. Сега т.е. вечер се игра во Мајами

jove_bt напиша:
3-0 за Чикако. Сега т.е. вечер се игра во Мајами
Искрено посакувам да тепа Мајами и да биде барем 3-1..ама тешко ке биде поголеми шанси за победа му давам на Чикаго

92-79 uste edna fenomenalna partija na bulls za gazenje na sampionot 4-0
gordon 24 poena,deng 22 i wallace 13

ne stvarno kako igraat momcite svaka im cast :) ja odamna rekov deka bulls zaedno so pistons se najdobrite timovi na istok

DoolroX напиша:
ne stvarno kako igraat momcite svaka im cast :) ja odamna rekov deka bulls zaedno so pistons se najdobrite timovi na istok
Епа ај честито следен дуел со Детроит или се лажам?

Billa Bong напиша:
Епа ај честито следен дуел со Детроит или се лажам?

fala fala :) da so pistons e sleden duel e toa ke bide nesto jako.ja mislam koj ke izleze kako pobednik od ovoj duel ke pobedi i vo finaleto na istocnata konferencija :)

Billa Bong neli rece nema chicago da gi vidam u finale cim padnaa majami tesko na drugite samo Detroit e precka :)

`TENK` напиша:
Billa Bong neli rece nema chicago da gi vidam u finale cim padnaa majami tesko na drugite samo Detroit e precka :)
Нее нема шанси Чикаго во финале!Детроит не е толку тежок незнам може е ке биде интересно повеќе шанси давам на Детроит...Зошто?Заради добрата одбрана и брзите контранападиto e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom