Ska Maniac
Бараба
Диле каде се наоѓа тој Горанче што го зборите со Гурман ?
Пазарот Ѓорче, Тафталиџе ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во Ѓорче се наоѓа, позади новиот Кам фуд на почетокот на трговскиотДиле каде се наоѓа тој Горанче што го зборите со Гурман ?
Таа бурекџилница се вика Шампион -1 Горанче. Пробано утрово и бурек и симит погача. Добро е, за мој вкус. Ама онаа, на пазарчето Буњаковец, што ја спомна Парва, е подобра. Таа се вика Индира, или така некако.Тој накај Водно е надвор од пазарот у Стариот Трговски и е за симит и ѓевреци екстра,најдобра,бурек не сум јадел.А овој унатра од увек ми делувало грозно,а ми се чини дека прават и слатки или кебапи не ми текнуе,такви места ми се грозни
Година дена додека работев во тој реон секој ден јадев од таму, одлично е, само што имаше(може уште има)повеќе бирекџилници и не беа сите добри.Во Топанско Поле, во трговскиот бурекџилница Босна, јадев Сараевски бурек (на ленти и на мерење), најдобро нешто што го имам пробано до сега во Скопје. Врв беше и со месо и со урда/спанаќ. Кој го носи патот натака обавезно да застане да проба.
По муабетов 2 четврти бурек јадеш????Браво тоа е многу јас едвај четврт јадамMe nastrvivte so temava i jadev vecer od kaj Bucko vo Madjari, eden cetvrt so vrat i zdenka i eden so kulen, vrv od burek imaat ime odamna ama i odamna ne sum jadel. Obicno koga sum na rabota znam da jadam nesto od klinika, Sv. Nikola se katastrofa, Veli prai ubavo vrteno i Sema ne e los ama daleku od ova vecerva a i opsto retko se nacekuva dobar burek, da imase uste pola pita ke izedev sega.
Me nastrvivte so temava i jadev vecer od kaj Bucko vo Madjari, eden cetvrt so vrat i zdenka i eden so kulen, vrv od burek imaat ime odamna ama i odamna ne sum jadel. Obicno koga sum na rabota znam da jadam nesto od klinika, Sv. Nikola se katastrofa, Veli prai ubavo vrteno i Sema ne e los ama daleku od ova vecerva a i opsto retko se nacekuva dobar burek, da imase uste pola pita ke izedev sega.
Sto e toa burek so zdenka WTFMe nastrvivte so temava i jadev vecer od kaj Bucko vo Madjari, eden cetvrt so vrat i zdenka i eden so kulen, vrv od burek imaat ime odamna ama i odamna ne sum jadel. Obicno koga sum na rabota znam da jadam nesto od klinika, Sv. Nikola se katastrofa, Veli prai ubavo vrteno i Sema ne e los ama daleku od ova vecerva a i opsto retko se nacekuva dobar burek, da imase uste pola pita ke izedev sega.
Бурек со кулен???Sto e toa burek so zdenka WTF![]()
Auu ne vidov toa prekinav da citam se potresov hahahhaБурек со кулен???![]()
Постот без рецепт не ти е комплетенИначе кд е веќ актуелна тема, мора да ви се пофалу дека и ја знам да праву добар бурек, наравно сс готови коре и проверено домашно мељано месо, што се вика познаваше ги сфи инволвирани закољани сфиње хаха. Ама овј најјак и најукусан ми испадна. Изволте слике, лиге до колена.
Прегледај го приврзокот 376542
Прегледај го приврзокот 376543